Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance backofficemedewerker WMO (zzp)

Geplaatst 12 jun. 2023
Project ID: YIS 9134991
Plaats
Boxtel
Uren
16 uur/week
Periode
1 maand
Start: 3 jul. 2023
Einde: 11 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 jun. 2023 14:00

Start: zsm

duur: 11-08-2023

uren: 16 uur

tarief: passend bij schaal 8



Mijn gemeente Dichtbij


Backofficemedewerker WMO

In onze backoffice WMO worden werkzaamheden gedaan die op het raakvlak liggen van administratief afwerken van Wmo aanvragen en de wijkteams.

Het zijn werkzaamheden waarbij soms een subjectieve inschatting nodig is over de inzet van een Wmo-voorziening. Dat varieert van meer administratief (b.v. beëindigingen WMO en afhandelen terugkoppelingen Medipoint) tot meer WMO-consulentachtige taken als GPK / herbeoordeling huishoudelijke zorg / afhandelingen overeengekomen woningaanpassingen.

Dit doe je samen met je 4 directe collega's in een subteam, terwijl je onderdeel bent van een nieuwe team Toegang en Ondersteuning. Je legt direct verantwoording af aan je manager.


Jij neemt mee:


  • Kennis hebben van de Suite4sociaaldomein is een harde voorwaarde. Dit zien wij graag terug in jouw CV of aparte korte motivatie voor deze rol, zo niet dan zullen we je profiel helaas afwijzen.

  • Afgeronde HBO opleiding

  • wmo-traineeship

  • ervaring in soorgelijke rol

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten