Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance backoffice medewerker jeugd (zzp)

Geplaatst 15 aug. 2022
Project ID: YIS 9119374
Plaats
Barendrecht, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 29 aug. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 aug. 2022 14:00

Uren: minimaal 28 uur in de week

Startdatum: zo snel mogelijk

Einddatum: 31 december 2022

Schaal 7

 

Omschrijving:

Als administratief medewerker word je ingezet op de werkstroom Jeugdhulp. Jouw hoofdtaak als administratief medewerker is het zelfstandig afhandelen van verzoeken om toewijzing voor tweedelijnszorg.

Door het Centrum Jeugd en Gezin (CJG), zorgaanbieders en andere wettelijke verwijzers worden digitale verzoeken om toewijzing in het administratiesysteem geplaatst. Als administratief medewerker beoordeel en verwerk jij het digitale berichtenverkeer en cliëntmutaties in ZorgNed. Hierbij houd je, onder andere, rekening met het woonplaatsbeginsel, controleer je of het verzoek is ingediend door een geldige wettelijke verwijzer, of er recht is op jeugdhulp onder de jeugdwet en of er sprake is van een verlenging van eerdere hulp.

Daarnaast ben je, samen met 9 andere collega’s, verantwoordelijk voor het bijhouden van de verschillende werkstromen. Op het ene moment ben je bezig om de e-mails in de gezamenlijke e-mailbox af te handelen en het volgende moment ben je de verzoeken om toewijzingen aan het afhandelen. De vragen die hierop binnenkomen, kunnen van interne gemeentelijke afdelingen, zorgaanbieders en andere gemeentes zijn. Je gaat op zoek naar antwoorden in verschillende systemen en in contact met interne en externe partijen zoals gezinscoaches, jeugdregisseurs, beleidsmedewerkers, functioneel beheer, kwaliteitsmedewerkers, Service Bureau Haaglanden, zorgaanbieders en andere gemeenten.

 

Functie-eisen

  • Ervaring binnen het sociaal domein
  • Ervaring met berichtenverkeer binnen de gemeente.
  • Werkt accuraat en zorgvuldig

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten