Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance assistent projectleider gebiedsontwikkeling (zzp)

Posted Aug 25, 2023
Project ID: YIS 9138697
Location
Horst
Timeline:
4 months
Starts: z.s.m.
Ends: Dec 31, 2023
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 1, 2023 12:00 PM

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: 31-12-2023

Werklocatie: Wilhelminaplein 6 5961ES Horst

Aantal uren per week: 24

Aantal dagen per week: 3Vernieuwing fysieke leefomgeving Horst aan de Maas:


De fysieke leefomgeving van Horst aan de Maas is voortdurend in ontwikkeling. Gronden, gebieden en vastgoed krijgen andere invullingen, we investeren in vitale (plattelands) kernen, woningbouwopgaven worden ingevuld en we voegen meer ruimte en groen toe in bestaande wijken. Team Economie en Gebiedsontwikkeling geeft leiding aan multidisciplinaire ruimtelijke projecten van initiatief tot en met ontwerp. We werken met het college, de regio en de provincie aan strategische vraagstukken. Daarbij betrekken we inwoners, ondernemers, verenigingen, maatschappelijke organisaties en marktpartijen.  

Als rechterhand van projectmanagers en beleidsmedewerkers werk je, samen met 2 andere projectassistenten, aan afwisselende en uitdagende opgaven. Je maakt onderdeel uit van projectgroep(en) en bent verantwoordelijk voor het organiseren en de administratie van de projecten. Je neemt samen met de projectleider deel aan overleg met externen zoals inwoners, projectontwikkelaars, woningstichtingen en externe adviseurs Je bent breed inzetbaar binnen het team.Je werkzaamheden zijn o.a.:


  • Je verricht organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en externen, je stelt de juiste vragen en brengt mensen (indien nodig) met elkaar in contact; 

  • Je plant vergaderingen, bijeenkomsten en zorgt voor de organisatie en verslaglegging hiervan; 

  • Je organiseert voorlichtings-, inspraak- en participatiebijeenkomsten (dit kan ook in de avonduren of in het weekend zijn).Het team:


Je werkt vanuit het team Economie en Gebiedsontwikkeling. Het team staat onder andere aan de lat voor opgaven in het landelijke gebied, woningbouw, (vrijetijds-)economie, water, duurzaamheid en accommodatievraagstukken. Het gaat vaak om vraagstukken die een combinatie zijn van meerdere opgaven. Denk bijvoorbeeld aan een gebiedsontwikkeling waar naast woningbouw ook een nieuwe school ingepast moet worden en waar waterberging en vergroening nodig is. We sturen majeure en complexe ruimtelijke initiatieven, projecten en gebiedsontwikkelingen aan zoals Toverland, Grandorse, alternatieve woonvormen, vastgoedontwikkelingen en onderzoek haalbaarheid windmolens.  

Kennis & kwaliteiten:


·          Relevante kennis van Ruimtelijke ontwikkeling en/of een afgeronde mbo-opleiding

·          Minimaal een half jaar ervaring met de functie project assistent bij een gemeente

·          Goede mondelingen en schriftelijke communicatie

·          Ondernemend, zelfstandig en flexibel

·          Uitstekende digitale vaardigheden

Similar projects

+ Search all projects