Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Assistent (junior) inspecteur (zzp)

Geplaatst 11 mrt. 2022
Project ID: YIS000733
Plaats
Groningen
Uren
36 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 1 apr. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 mrt. 2022 13:00

Startdatum: ZSM, bijvoorkeur kunnen starten op 1 april.

Duur: 31-12-2022

Inzet: 36 uur

Schaal 7, CAO Gemeenten.

 

Bouw JIJ mee aan de groei van onze stad?

Groningen groeit hard. In inwoners, bezoekers, studenten, activiteiten en in oppervlakte. We zijn hard op weg naar een stad van misschien wel 250.000 inwoners. 

En dat merken we in ons werk. De komende jaren worden honderden miljoenen geïnvesteerd in het leefklimaat, de aantrekkingskracht, de bereikbaarheid en onze kenniseconomie. 

Overal wordt gebouwd aan de groei van Groningen. Om deze groei in goede banen te leiden, zoeken weeen assistent (junior) inspecteur.

 

Jij

 faciliteert de inspecteurs in de administratieve verwerking van gegevens in het beheerssysteem;

 voert de BAG-werkzaamheden uit;

 schrijft brieven naar aanleiding van inspecties op basis van aangeleverde  inspectierapportages en van goedgekeurde bouwveiligheidsplannen en revisie stukken;

 registreert verleende (bouw)vergunningen in het beheerssysteem en bewaakt procedures in het beheerssysteem met betrekking tot tijdelijk verleende vergunningen;

 bereidt inspecties voor door informatie te vergaren en dossiers klaar te leggen;

 faciliteert digitaal toezicht in het beheerssysteem;

 voert, onder supervisie van een (senior) bouwinspecteur en in de vorm van deelopdrachten, inspecties uit;

 signaleert strijdigheden met Bouwregelgeving, en rapporteert aan de (senior) bouwinspecteur.

 

Plek in de organisatie

Binnen de directie Ruimtelijk Beleid & Ontwerp zorgt de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) binnen het kader van het omgevingsrecht voor de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving. De afdeling werkt met 4 teams:

Beleid & Ondersteuning, Milieu, Inspectie en het Loket Bouwen en Wonen. De assistent- inspecteur valt onder het inspectieteam.

 

Competenties

Zelfstandig | Je werkt grotendeels alleen. Voor het administratieve gedeelte van de werkzaamheden is initiatief en creativiteit nodig om de inrichting van het beheerssysteem in goede banen te leiden.

 

Enthousiast | Je hebt zin om samen met collega’s binnen en buiten het team tijdelijk bij te dragen aan de registratie en ontwikkeling van het team inspectie.

 

Klantgericht | Je faciliteert niet alleen je collega’s, maar bent ook in staat de consequenties te laten inzien van de richting waarop de werkprocessen binnen het team Inspectie worden ingericht.

 

Stressbestendig | Het is belangrijk dat je je hoofd koel houdt op het moment dat er sprake is van werkdruk en weerstand op de ingezette ontwikkelrichting.

 

Wij vragen

 een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur Bouwkunde);

 relevante werkervaring of de bereidheid om als starter het vak snel eigen te maken

 bij voorkeur in bezit van rijbewijs deel b

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten