Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance assetmanager civiel (zzp)

Posted Nov 17, 2022
Project ID: YIS 9124059
Location
Lelystad, Flevoland
Timeline:
1 year
Starts: Nov 17, 2022
Ends: Nov 30, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 24, 2022 12:00 PM

Startdatum: zsm

Duur: 1 jaar optie tot verlenging

Aantal uren week: 36

Inschaling: 10A

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen na de deadlline

 

Assetmanager Civiel

Heb jij een heldere visie hoe je assetmanagement op het gebied van civiel bij ons kan vormgeven? Ben jij een kei op het gebied van weg- en rioolbeheer? Ben jij in staat om samen met collega’s ervoor te zorgen dat het beheer van de riool tiptop is en houd je oog voor ruimtelijke adaptatie binnen onze stad tegen zo scherp mogelijke kosten? En ben je net als wij enthousiast om bij te dragen aan onze prachtige openbare ruimte? Dan wordt deze functie jouw weg naar succes!

 

Het fysiek domein ”Actief betrokken met elkaar”

Binnen het Fysiek domein werken wij met zo’n 250 collega’s verspreid over verschillende clusters en worden wij ondersteund door 7 teamleiders. Het team Beheer is een divers team, van 24 professionals, met een teamopbouw van jong talent tot ervaren medewerkers. Wij zijn een hecht team, houden van een barbecue of informele borrel en vinden het vanzelfsprekend dat we elkaar helpen en stimuleren binnen onze projecten en beheer. Vanuit de vakgebieden wegen, groen, technische installaties en water & milieu werken we allemaal aan de vastgestelde doelstellingen op het gebied van beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Wij weten als geen ander dat de openbare ruimte een belangrijk onderdeel is van de leefomgeving van Lelystad. Iedereen die in Lelystad komt, krijgt bewust of onbewust een bepaalde indruk van de openbare ruimte. Het is aan ons om te zorgen dat dit een onvergetelijke indruk is. 

De functie

Als assetmanager zorg jij voor de sturing op onze processen. Je stelt prioriteiten, je zorgt voor de juiste aanpak waarbij kwaliteit en kostenefficiency kunnen worden behaald. Je bent sparringpartner voor de experts en stimuleert een goede samenwerking zowel intern als extern met stakeholders. Je zet je collega’s in hun kracht en maakt strategische- en tactische keuzes wanneer dit nodig is vanuit jouw rol. Voor de organisatie ben je het aanspreekpunt van alle activiteiten op het bestaande civiele areaal.

 

Je werkt dus planmatig vanuit het gedachtengoed van de beheersystematiek iAMPro (CROW) en bent verantwoordelijk voor het meerjarig onderhoudsprogramma riool. Daarnaast help je mee met het opbouwen en implementeren van data gestuurd beheer en ben je financieel verantwoordelijk voor de raamovereenkomsten dagelijks onderhoud.

 

Als assetmanager werk je binnen het vakgebied riool nauw samen met de directievoerder, beheerders, toezichthouders en collega assetmanagers. Je neemt ontwikkelingen van buitenaf mee. Jij zorgt er voor dat het totale proces van beleid, planvorming en uitvoering goed verloopt. Indien nodig stem je dit af met het management en bestuur. Je ziet verbanden met andere assets zoals wegen, water en groen in de openbare ruimte en zorgt op die punten voor een integrale aanpak. Je trekt dus samen op met je collega’s van deze assets. Je maakt keuzes in deze dynamische omgeving waarin soms tegengestelde belangen zich voordoen. Ook stem je beleidsmatige keuzes af met ons bestuur.

 

Je zorgt dat gemeentelijke strategische kaders en doelstellingen worden verwerkt in een praktische aanpak richting de verschillende disciplines. Je bouwt aan een strategisch programma voor het meerjarig onderhoud van riool en wegen op basis van inspectieresultaten en je bouwt het digitaal planmatig beheren van het areaal verder uit.

 

Jouw kracht

We zoeken niet alleen iemand met het technische verstand en bijbehorende ervaring, maar we zoeken in jou ook een stevige persoonlijkheid die zich staande weet te houden in een dynamische omgeving. Jij bent van nature daadkrachtig en besluitvaardig, je weet prioriteiten te stellen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent een verbinder tussen andere disciplines en teams en je weet je netwerk goed te gebruiken. Je bent praktisch ingesteld en je weet op zo’n manier samen te werken dat je met elkaar de beste resultaten weet te behalen.

 

Verder vragen we van je

  • Beleidsmatige ervaring op het vakgebied civiel 
  • Affiniteit met financiën, databeheer en analyse
  • Kennis van het P&C proces binnen een politiek bestuurlijke organisatie

 

Similar projects

+ Search all projects