Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance asset manager bouwkundig RUG (zzp)

Geplaatst 3 nov. 2023
Project ID: YIS 9142670
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
40 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 nov. 2023 10:00

Startdatum: Z.S.M

Duur opdracht: t/m 1-4-2024

Aantal uren week: 38-40 uur per week

Inschaling: Schaal 10

Let op: project van de Rijksuniversiteit Groningen (dus niet van de Gemeente)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Binnen het team ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de gebouwen van de RUG en de daarmee samenhangende of achterliggende processen. Als assetmanager speel jij een cruciale rol bij het waarborgen van de optimale werking , onderhoud en ontwikkeling van onze gebouwen. Bij ingewikkelde storingen ben jij de regisseur, en samen met het team zorg je ervoor dat de zaak tot een succesvol einde wordt gebracht. Duurzaamheid en energie-besparing zijn hot topics binnen de RUG en er liggen binnen

beheer & onderhoud vele kansen en mogelijkheden waar jij je mee bezig kan houden. Jij zorgt ervoor dat het werk volgens de afgesproken specificaties uitgevoerd wordt en na afronding werk je samen met de verantwoordelijke projectleider aan een vlotte overdracht van het project naar de beheerfase.

Taken:

 Je bent als assetmanager binnen een discipline verantwoordelijk voor je asset portefeuille en weet de huidige conditie, het geplande onderhoud, wat er in het verleden is gebeurd en welke taken nog te doen zijn.

 Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor de gebouwen van de RUG en de processen die ermee te maken hebben.

 Je zorgt ervoor de bouwkundige schil in een optimale conditie is, zodat het onderwijs en onderzoek zonder problemen kan worden voorgezet.

 Je hebt de rol van opdrachtgever over de groot onderhoudsprojecten welke door collega afdeling Projecten worden uitgevoerd.

 Je registreert en beheert alle bouwkundige elementen op de juiste manier in ons asset registratiesysteem.

 Bij de uitvoering van groot onderhoud werk je samen met projectleiders van de afdeling projecten en neem je de rol van opdrachtgever op je.

 Je geeft advies over beheer- en onderhoudsvragen bij nieuw- en verbouwprojecten.

Bij storingen ben jij het aanspreekpunt voor de beheertechnici en je staat altijd klaar om advies te geven aan de organisatie als dat nodig is.

 Je bent betrokken bij de ontwikkeling van de afdeling en kunt extra taken vervullen, zoals het schrijven van assetbeleid, als contractspecialist werken of meedoen in inkoopteams.

Harde eisen:

  • Heb je een goed ontwikkeld analytisch vermogen en ben je niet bang om beslissingen te nemen

  • Kun je goed overzicht houden en hoofd- van bijzaken onderscheiden

  • Ben je zelfstandig, initiatiefrijk, proactief en een tactische denker. Je hebt een hands-on mentaliteit en een proactieve houding.

  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

  • Heb je kennis van de markt, ben je technisch en financieel goed op de hoogte van recente ontwikkelingen en heb je gevoel voor risico's.

  • Ben je een probleemoplosser en heb je ervaring met projectmatig werken.

  • Ben je flexibel, betrokken en een teamspeler die kan samenwerken met verschillende stakeholders.

Competenties:

  • Communiceren en beïnvloeden: overtuigingskracht

  • Sturen en Begeleiden: sturen op resultaat

  • Realiseren en evalueren: kostenbewust handelen, plannen en organiseren

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten