Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur WMO (zzp)

Geplaatst 24 jan. 2023
Project ID: YIS 9127278
Plaats
Groningen, Groningen, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar
Einde: 31 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 jul. 2023 12:00

Startdatum: zsm

Duur: 1 jaar

Inzet: 32 uren

Schaal 11, CAO Gemeenten

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Voor de gemeente Groningen, directie Maatschappelijke Ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Arts Maatschappij & Gezondheid / Medisch Adviseur WMO voor 32 uren per week voor de duur van 1 jaar. Let op: het is de wens van de gemeente om iemand na dit jaar over te nemen mits deze persoon daar ook zelf voor open staat (deta-vast constructie).

Ben jij werkzaam als arts en spreekt een adviserende rol je aan? In deze functie heb je dagelijks patiëntcontact, zonder behandelende elementen! Je bent niet langer belast met onregelmatige diensten en hebt de mogelijkheid om parttime te werken.

Wat worden jouw taken?

  • In deze zelfstandige functie van Medisch adviseur breng je onafhankelijk advies uit na beoordeling van de sociaal-medische situatie van een individuele cliënt op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

  • Je krijgt te maken met de de WMO, IST aanvragen, SMI kinderopvang, hulp en ondersteuning op het gebied van wonen, en gehandicaptenparkeervoorzieningen.

  • Dagelijks ontvang je cliënten op een spreekuurlocatie. Het consult heeft betrekking op alle zorg en voorzieningen in het maatschappelijk (sociaal) domein. Te denken aan het recht op een voorziening of zorg.

  • Je beoordeelt zelfstandig de medische situatie van cliënten met een verscheidenheid aan voorgeschiedenis. Jouw brede kennis van de geneeskunde is dan ook essentieel en maakt jouw functie als Medisch Adviseur veelzijdig.

De afspraken worden door het secretariaat ingepland, hierbij rekening houdend met je woonplaats. De gesprekken vinden plaats onder kantoortijd. Het draaien van diensten is in deze functie niet van toepassing. Hierdoor is deze functie uitstekend te combineren met uw privéleven.

Je komt te werken in een team met 1 andere medische adviseur en de collega’s van het secretariaat. Jouw collega's staan altijd voor je klaar en je zoekt elkaar op wanneer je dat wilt. Een gemiddelde werkweek ziet er als volgt uit: Medische adviezen schrijven, cliënt gesprekken en een klein stukje administratieve verwerking. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent BIG geregistreerd als arts en hebt een registratie als Arts Maatschappij & Gezondheid.

  • Werkervaring uit een ander werkveld als arts is een pré (bijvoorbeeld als huisarts, specialist ouderengeneeskunde, verzekeringsgeneeskunde of werkervaring als arts binnen de klinische omgeving).

  • Je beschikt als arts over goede sociale en communicatieve vaardigheden, omdat je direct contact hebt met cliënten én je adviezen op schrift dient te verwoorden. Je hoeft geen computerexpert te zijn, maar hebt de basis skills betreffende computervaardigheden en MS Office. 

Eigenschappen

Integer/discreet, humor, empathisch sterk, sensitief, tactvol zijn, aanpassingsvermogen, compassie, energiek, doortastend en daadkrachtig.

Competenties

  • Snel kunnen schakelen (oftewel resoluut zijn)

  • Helicopterview (overzicht kunnen houden)

  • Accuraat

  • Communicatief vaardig, maar ook sterk om dit toe te kunnen passen op B1-niveau

  • Kennis op niveau en anders bereid om dit te behalen dan wel bij te scholen

  • Analyserend vermogen

  • Organiserend vermogen (goed kunnen vooruit denken en dit tijdig doorgeven aan het secretariaat ivm planning)

  • Veerkrachtig (bezwaren, beroepszaken en zelfs tuchtzaken zijn gebeurtenissen die niet leuk zijn, maar wel part of the job is).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten