Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance arbo specialist (zzp)

Geplaatst 2 mei 2023
Project ID: YIS 9133028
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 8 mei 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
70 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 mei 2023 14:00

Starts: 08-05-2023

Eind: 31-08-2023

Aantal uren: 24

Niveau: Medior / senior

Richtlijn tarief: € 70-80 

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Veiligheidsregio Limburg- Noord is op zoek naar een inhoudelijk specialist die van de hoed en de rand weet als het gaat om Arbo, veiligheid en gezondheid. Iemand die deze kennis en kunde in wil zetten om Arbo verder op de kaart te zetten in onze organisatie!

 

Waar sta jij voor aan de lat?

Als Arbo Specialist draag je vanuit jouw expertise zorg voor veiligheid, gezondheid en goede arbeidsomstandigheden van alle medewerkers van Veiligheidsregio Limburg-Noord. Arbo is binnen Veiligheidsregio Limburg-Noord nog vol op in ontwikkeling.

 

Een van jouw belangrijkste taken is het invulling geven aan een recent geactualiseerd Arbolandschap voor de organisatie en de uitvoering hiervan. Daarbij weet jij als geen ander hoe je kan zorgen voor draagvlak en gezamenlijk eigenaarschap. Gevraagd en ongevraagd advies geven aan zowel directie, managent, OR, HR als medewerkers gaat je daarbij makkelijk af.


Ook ben je zelf in staat om beleid te ontwikkelen en bewaak je de organisatie-brede doelen op het gebied van Arbo. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de Arbomedewerker, een inhoudelijke specialist aan Brandweerzijde én diverse contactpersonen op de werkvloer brengen jullie het Arbobeleid in de praktijk. Je maakt samen met je collega Arbomedewerker deel uit van team P&O dat in totaal uit ongeveer 20 medewerkers bestaat.

In deze functie vervul je tevens de rollen van Officier Veiligheid voor de GGD (0,2 fte), incidentcoördinator, coördinator Agressie & Geweld en van preventiemedewerker. Ook stuur je de Bedrijfshulpverlening aan.

 

Wat breng je mee?

Jij bent proactief, zelfstandig en staat sterk in je schoenen. Je signaleert verbeterpunten en maakt actieve stappen in de doorontwikkeling en optimalisatie van Arbo. Je maakt makkelijk verbinding en weet draagvlak te creëren.

  

Concreet ben jij:

·        Een gedreven professional met sterke inhoudelijke kennis op het gebied van Arbo;

·        Iemand die energie haalt uit het verder vormgeven van Arbo;

·        Iemand die enthousiast wordt van een uitdaging;

·        Iemand die gevraagd en ongevraagd advies aan collega’s, directie en management geeft.


Wat wij van je vragen:

·        Je schakelt makkelijk tussen alle lagen van de organisatie en tussen werkgevers- en werknemersbelang;

·        Je hebt aantoonbaar hbo-niveau en hebt bij voorkeur een opleiding Integrale Veiligheidskundige afgerond of vergelijkbaar;

·        Ervaring in het Arbo domein is een pre;

·        Je bent een communicatief vaardige teamplayer die gevoel heeft voor de onderlinge verhoudingen en de belangen van gesprekspartners;

·        Je bezit een groot analytisch vermogen en je denkt vraaggericht;

·        Je kunt goed zelfstandig werken, ook als er druk om de hoek komt kijken.

Wat je van ons mag verwachten:

Een boeiende en afwisselende functie, in een prachtige dynamische organisatie waarin je de mogelijkheid hebt om je werk zelf te organiseren. Wij werken vanuit vertrouwen, waarbij vrijheden en verantwoordelijkheden hand in hand gaan. Er zijn volop mogelijkheden om je privé- en werksituatie goed met elkaar te combineren, zoals hybride werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten