Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance APV-vergunningverlener (zzp)

Geplaatst 6 apr. 2022
Project ID: YIS 9112489
Plaats
Horst
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 18 apr. 2022
Einde: 31 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Wij zijn voor de gemeente Horst op zoek naar een APV vergunningverlener

Startdatum 18-4-2022

Einddatum: 31-7-2022 ( optie tot verlenging)

Functieschaal 8

Aantal uur per week 18-24

Tariefindicatie: € 65 (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het cv). 

(Gesprekken met finalistn staan gepland op 12 april tussen ochtend en vanaf 15:30 uur)

 

Wij zoeken op korte termijn een ervaren APV-vergunningverlener die het team tijdelijk komt versterken bij het verlenen van exploitatievergunningen en overige APV-vergunningen.

 

Het team

Vanwege de lokale uitdagingen organiseren we toezicht en handhaving dichtbij; in en voor Horst aan de Maas. Het team verleent APV-vergunningen, houdt toezicht (bouwen, milieu, leefbaarheid en veiligheid) en zorgt voor de juridische handhaving. Onze beleidsprioriteiten zijn ondermijnende criminaliteit, intensieve veehouderij, landschappelijke inpassingen en de huisvesting van internationale werknemers.

Voor het onderdeel APV-vergunningverlening zoeken wij tijdelijk extra ondersteuning. Een van onze collega’s is tijdelijk beperkt inzetbaar terwijl het evenementenseizoen voor de deur staat en we een grote opgave hebben ten aanzien van het verlenen van exploitatievergunningen.

Als medewerker APV/Bijzondere Wetten handel je aanvragen zelfstandig af en stem je, indien nodig, af met collega’s van binnen en buiten het team. Je onderhoudt zelfstandig contact met aanvragers en adviseurs.

 

Dit ga je doen

·       Je handelt aanvragen op het gebied van de APV en Bijzondere Wetten af, van vooroverleg tot en met vergunning en coördineert processen (evenementenvergunningen, Alcoholwetvergunning, exploitatievergunningen, markten standplaatsen en kermissen).

·       Je bent aanspreekpunt voor interne- en externe partijen; daarbij stem je zowel met in- als externe collega’s van andere teams af en adviseurs van diverse (hulp)diensten zoals politie, brandweer en GHOR

·       Je behandelt Wabo-aanvragen met betrekking tot het verlenen van vergunningen voor inritten en het kappen van bomen.

·       Je levert proactief bijdrage aan verbetering van de kwaliteit van werkprocessen en producten van het team op gebied van vergunningverlening APV en bijzondere wetten en aan de implementatie van nieuwe ontwikkelingen binnen je werkterrein, nieuwe beleid en processen.

 

Herken jij jezelf?

·       Iemand met MBO+ niveau door opleiding en/of ervaring verkregen.

·       3-5 jaar relevante kennis en ervaring binnen het vakgebied APV en bijzondere wetten. De algemene wet Bestuursrecht (AWB) en de wet Bibob.

·       Je kunt zelfstandig en in teamverband werken

·       Je bent servicegericht en praktisch ingesteld 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten