Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance applicatieontwikkelaar (zzp)

Geplaatst 13 dec. 2022
Project ID: YIS 9125484
Plaats
Apeldoorn, Gelderland
Uren
36 uur/week
Periode
Start: 2 jan. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 dec. 2022 13:00

Belastingdienst B/cao

Startdatum : 2-1-2023

Tijdelijke functie, met optie op vast

Aantal uren per week : 36

Max tarief: € 80,00

Standplaats in overleg : Apeldoorn


Applicatieontwikkelaar bij het Ministerie van Financiën- Belastingdienst


We zoeken een consultant/developer met ervaring in de ontwikkeling van back-end systemen. Als consultant heb je kennis en ervaring met de wijze waarop Open Formulieren is opgezet. Je bent een vraagbaak voor collega’s en deelt waar nodig je kennis. Je hebt ervaring met het werken in een open source omgeving. Je bent thuis in verschillende frameworks of je kunt je die snel eigen maken. Je hebt aantoonbaar ruime kennis van en ervaring met Python, Django, HCL Websphere Portal (pre) en HCL Web Content Manager, Container Technologie (Openshift pré), Tekton - Ansible – Jenkins t.b.v. CICD pipeline, HTTPS, REST services, Swagger, JSON en XML (must), Postgres database, Splunk, message queues (IBM MQ Pre), ervaring met hulpmiddelen als Confluence, Jira, GitHub, Git, ervaring met het Linux en netwerken en kennis van webdevelopment: HTML, CSS, Javascript. Je kunt goed functioneren binnen een scrumteam. Van jou als consultant verwachten we ook dat je collega's kunt coachen, je initiatief neemt, je kennis overdraagt, als informatiebron voor tester, ontwerpers en collega-ontwikkelaars funcgeert en vanzelfsprekend meerdenkt over ontwikkelingen op het gebied van Continuous Delivery en Performance en bijdraagt aan de uitwerking en implementatie daarvan. Bij dit alles heb je natuurlijk oog voor security- en kwaliteitsaspecten.


Functie-eisen:

  • OCA en OCP of vergelijkbare certificaten

  • Websphere, Jenkins, SonarQube, Junit, Maven, IntelliJ, CDI, Angular, EJB's

  • Ervaring met Java (versie 8 of hoger) (must)

  • Ervaring met Java EE (must)

  • HBO werk- en denkniveau Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions.


Functiewensen

Kennis van GIT/Jira/Confluence, dinq, Linux, MQ, XML/XSD; Kennis van en liefst ook ervaring met SAFe; Bekend met Use Case Model, Use Case Specifications, Use Case Realizations en User Stories; Kennis van software beveiligingseisen en enige ervaring met het oplossen van security problemen. We werken in een scaled Agile omgeving met SAFe en we willen in onze voortbrenging doorgroeien richting Continuous Delivery en versnellen en verbeteren. We stellen het op prijs als je daarin wilt meedenken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten