Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance applicatieontwikkelaar (zzp)

Geplaatst 2 nov. 2022
Project ID: YIS 9123225
Plaats
Apeldoorn, Gelderland
Uren
34 Uur/week
Periode
Start: 1 dec. 2022
Tarief
0 - 85 €/uur
Uiterste voorstel datum: 10 nov. 2022 12:00

Belastingdienst B/cao

Startdatum opdracht : 1 december 2022

Uren per week : 34

Standplaats in overleg : Apeldoorn

Tijdelijke functie, met optie op vast

 

De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen en beheren van verschillende internetportalen en webapplicaties.

 

Binnen het team Interactie Online - Digital Experience Platform wordt gewerkt aan de vernieuwing van de interactie met burgers en bedrijven.

Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt.

 

Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS, Javascript, LEAP en API’s. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk.

 

Het platform bestaat uit een mix van ingekochte en open-source producten, draaiend op voornamelijk Linux Infrastructuur en Openshift Containers.

Producten waaraan je kunt denken zijn HCL Websphere Portal, HCL LEAP (forms engine), Wordpress (WCM), Matomo (Metrics), Mindbreeze (Search), MariaDB en DB2 (DBMS), Moodle (Elearning). Voor monitoring maken we gebruik van Nagios (infra) en Splunk (applicatief). Voor automation van onder andere Ansible en Jenkins. Verder gebruiken we Jira, Confluence en Bitbucket voor zaken als documentatie, planning en versiebeheer.

 

In jouw rol van JAVA Backend engineer werk je aan de ontsluiting en ontwikkeling van nieuwe generieke backend services binnen dit portaal.

 

Achtergrond Opdracht

Als Backend developer werk je aan het dagelijkse gezicht van de Belastingdienst. Je werkt met de nieuwste versie van Java en Java/Jakarta EE en levert een bijdrage aan de modernisering van dit essentiële deel van de Rijksoverheid.

Een bijzondere baan omdat:

  • Een jong, dynamisch team
  • Modern platform
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Directe impact op de samenleving
  • OCA en OCP of vergelijkbare certificaten
  • Ervaring met Java EE / Jakarta EE
  • HBO werk- en denkniveau

 

Functiewensen

  • Bekend met Git, Atlassian stack (Jira, Confluence, BitBucket), webtechnologien.
  • Bekend met het Openshift Platform is een pré.
  • Kennis van software beveiligingseisen en enige ervaring met het oplossen van security problemen.

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. 

 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten