Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Applicatiebeheerder VTH applicaties

Geplaatst 11 jun. 2021
Project ID: YIS 9096842
Plaats
Deurne
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
60 - 75 €/month

Locatie: Deurne

Sollicitatie deadline: 18-6 om 10:00 uur


Functieomschrijving 

De gemeente Deurne is op zoek naar een applicatiebeheerder VTH-applicaties.

De gemeente is bezig met de implementatie van een nieuwe VTH-applicatie (Powerbrowser) voor de Omgevingswet.

Voor de duur van het implementatietraject zijn zij daarom op zoek naar een applicatiebeheerder, ook voor het beheer van de huidige applicatie Squit XO.


Op 1 juli 2022 moet elke gemeente zijn aangesloten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). De gemeente Deurne implmenteert momenteel nieuwe applicaties voor vergunningen, toezicht en handhaving (VTH), inclusief de koppelingen met het DSO, andere landelijke voorzieningen en het zaaksysteem OneGov. Ook worden omgevingsplan en toepasbare regels geïmplementeerd. De nadruk ligt vooralsnog bij het functioneel beheer van de nieuwe VTH-applicatie Powerbrowser en het functioneel beheer van de huidige VTH-applicatie Squit XO. Zie ook bijage voor functieprofiel en taken. 


Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau, ervaring met functioneel applicatiebeheer, ervaring met applicaties voor VTH en ruimtelijk domein, ervaring met inrichten van en testen van workflows en documentsjablonen


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten