Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance applicatiebeheerder UNIT4 ERP (zzp)

Geplaatst 13 apr. 2023
Project ID: YIS 9132108
Plaats
Helmond, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 8 mei 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 mei 2023 14:00

Start: zsm

Uren: 36u p/w

Schaal 9 CAO gemeenten

Duur: een jaar

  • Focus op Unit 4 ERP

  • Beschikbaarheid, bijzonderheden in het cv of aparte motivatie opnemen.


De uitdaging

Gemeente Helmond staat aan de vooravond van een aantal mooie en uitdagende veranderingen op het gebied van informatisering en automatisering. In 2024 realiseert gemeente Helmond een ‘Huis voor de Stad’ met nieuwe werkconcepten en moderne IT faciliteiten.

Komende jaren zet deze modernisering zich door zodat gemeente Helmond aangesloten blijft op de digitale transformatie die gaande is. Hiervoor is het team van specialisten verder uitgebouwd. De ontwikkeling gaat echter door en we zijn op zoek naar nog meer beheerders om onze ambities te verwezenlijken.

Als applicatie beheerder heb je hierin een belangrijke taak, namelijk het beschikbaar maken, inrichten en beschikbaar houden van applicaties, koppelingen en gegevensverzamelingen. Dit voor de medewerkers en ketenpartners. Je bent verkenner, vertaler, ontwerper en bruggenbouwer in één.

Je vertaalt specificaties vanuit functioneel beheer van de gemeente Helmond en ketenpartners naar impactanalyses en ontwerpen. Samen met je collega beheerders binnen en buiten de Gemeente en leveranciers realiseer je oplossingen die helpen bij het uitvoeren van het dagelijkse werk. Daarom zijn we op zoek naar meerdere applicatiebeheerders die zowel ‘de taal’ van de functioneel beheerder als van de techniek kan spreken. Een beheerder voor wie de ASL2-processen voor beheer en onderhoud en vernieuwing geen geheimen kennen.

Wij zijn onder meer nog op zoek naar beheerders die zich graag specialiseren in de applicatie: Unit4 ERP.

Als applicatie beheerder heb je (idealiter) het volgende in huis:

·      Je zoekt en legt graag verbinding en je weet je communicatie op de juiste manier af te stemmen op de verschillende doelgroepen;

·      Je hebt ervaring in het werken met applicaties, plansoftware, regelsoftware en aanverwante applicaties;

·      Je hebt kennis van en ervaring met applicatie beheer (ASL2), projectmatig en/of agile werken;

·      Je hebt een HBO- werk en denkniveau, aangevuld met relevante vakopleidingen of trainingen.

 

Onze beheerders beschikken in ieder geval over:

·      Een hoog probleem oplossend vermogen waarbij je organiseert en de samenhang bewaakt;

·      Stress komt niet in jouw woordenboek voor.

·      Met jouw pragmatische aanpak verlies jij het overzicht en het doel nooit uit het oog. Jij weet als geen ander dat er voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is.

 

Voldoe jij niet aan alle functie eisen maar beschik je over voldoende potentie om te groeien in deze functie? Aarzel dan niet en neem contact op. Dan bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten