Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Applicatiebeheerder Suite (ZZP)

Geplaatst 24 dec. 2021
Project ID: YIS 9106895
Plaats
Maasdam
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 17 jan. 2022
Einde: 17 apr. 2022
Tarief
77 - 90 €/uur

Sollicitatie deadline: 29-12-2021 12:00

Start: zsm (mid januari of begin februari)

Duur: 3 maanden

Optie tot verlenging: Ja

Standplaats: Meerkerk. Minimaal 2 dagen p/w op kantoor, de rest kan vanuit huis.

 

Avres is opzoek naar een freelance applicatie beheerder suite! Het is belangrijk dat je kennis hebt van applicatiebeheer van de Suite (of een ander sociale dienst pakket) en inhoudelijke kennis van uitkering- en debiteurenadministratie. Je moet zelfstandig kunnen werken en updates van de Suite kunnen plaatsen en kennis hebben van (Oracle) SQL. Verder is ben je het aanspreekpunt van onze interne ICT helpdesk op het gebied van de Suite.

 

Werkervaring:

  • Ongeveer 2 jaar ervaring als functioneel beheerder
  • Ervaring met beheren van een Sociale dienst pakket (of het de Suite of andere maakt dan nog niet zo heel veel uit).
  • Mocht je bovenstaande ervaring met een sociale dienst pakket niet hebben, maar wel ervaring met applicatiebeheer in de zorg, dan kan dit mogelijk ook passen (bv jeugdzorg, WMO, UWV of pensioenbedrijf).

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten