BIZOB

Freelance applicatiebeheer (zzp)

Geplaatst 18 apr. 2024
Project ID: YIS 9155651
Plaats
Waalre, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 apr. 2024 14:00

Startdatum: 1-5-2024

Einddatum: 31-12-2024

Uren: 16

Functieschaal: 9, je bent vrij een tarief aan te bieden naar kennis en ervaring

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Ben jij een enthousiaste functioneel- en gegevensbeheerder die zorgt dat alle werkprocessen gestroomlijnd worden en dat het contact met gebruikers, collega’s en leveranciers goed verloopt? Wil jij werken in een compacte gemeente met korte lijnen, open cultuur en grootse plannen? Wij hebben ruimte voor jouw talent en geven je graag de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen!

 

Functioneel- en gegevensbeheerder Belastingen

 

De gemeente Waalre is een moderne gemeente met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij onze inwoners. De lijnen zijn kort, zowel onderling als richting bestuur. We weten wat we aan elkaar hebben en zoeken gemakkelijk de samenwerking op. Met totaal 140 medewerkers werken we enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel.

 

De traditionele hiërarchische verhouding tussen overheid en inwoners ontwikkelen wij naar een steeds meer dynamische relatie waarin samenwerken voorop staat. Dit leidt tot innovatieve vormen van bestuur, dienstverlening, inwoner- en overheidsparticipatie. We zijn een zelfbewuste lokale en regionale partner en we werken samen op basis van vertrouwen, betrokkenheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en openheid. Dat doen we met veel energie en daar zijn we trots op!

 

Wat ga je doen?

Als functioneel- en gegevensbeheerder ben je beheerder van de applicatie key2belastingen en zorg je voor alle gegevens. Je bent een belangrijke schakel in processtromen om de klanten van de gemeente goed te bedienen. Je bent voortdurend bezig met het evalueren van het gebruik van de applicatie om ervoor te zorgen dat de organisatiedoelstellingen worden behaald. Daarnaast doe je proactief verandervoorstellen als dat de organisatie ten goede komt. Het waarborgen van gegevens met datakwaliteit, dataextractie, datatransformatie en informatieanalyse behoren tot jouw taken.

 

Als functioneel- en gegevensbeheerder Belastingen maak je onderdeel uit van het team Financiën, WOZ en Belastingen. Dit team kenmerkt zich door korte communicatielijnen, de goede samenwerking onderling, met inwoners, collega’s van andere afdelingen en externe partners.

 

Meer concrete taken die je gaat uitvoeren:

·        Je verzorgt het functionele beheer en bewaakt de correcte werking van de applicaties en de koppelingen;

·        Je beheert autorisaties en stelt procedures en handleidingen samen;

·        Je bent aanspreekpunt voor gebruikers en schakelt met leverancier(s), systeembeheer en gegevens aanleverende instanties;

·        Je controleert of gegevens uit relevante basisadministraties consequent zijn met de gegevens in de administratie van belastingen;

·        Je legt de verbinding tussen vakinhoud en informatisering.


Wat zoeken wij?

  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt kennis van key2belastingen (of gelijkwaardige applicaties) en aanverwante applicaties en koppelingen;

  • Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen en de wet- en regelgeving in het vakgebied;

  • Je hebt bij voorkeur inzicht in de gegevensstroom binnen de ketenarchitectuur;

  • Het bewaken van datakwaliteit, dataextractie, datatransformatie en informatieanalyse zijn niet vreemd voor je, net als raadpleeg – en ontsluitingstools;

  • Je beschikt over relevante werkervaring binnen het vakgebied bij de lokale overheid;

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten