Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance AOG adviseur (zzp)

Geplaatst 3 feb. 2022
Project ID: YIS 9108862
Plaats
Helmond
Uren
24 uur/week
Periode
Start: 14 feb. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 9-2 13:00

Startdatum inzet: 14-2-2022

Einddatum inzet: 31-5-2022

Uren per week: 24,00

 

Ben jij die strategische HR adviseur die graag (organisatie) veranderingstrajecten begeleidt? Ben je bestuurlijk sensitief, een stevige gesprekspartner en weet je directie, managers en medewerkers goed te coachen bij uiteenlopende vraagstukken en projecten?  

   AOG adviseur

       24 uur per week, schaal 11 cao gemeenten, opdracht voor de duur van 4 maanden

 

Als HR adviseur ben je werkzaam op de afdeling AOG (Arbeid, Organisatie en Gezondheid). Deze afdeling draagt bij aan een gebalanceerde, goed georganiseerde werkcultuur binnen de Gemeente Helmond. Mensen, prestaties, innovaties en stabiliteit staan hierin centraal. De afdeling zorgt ervoor dat de administratieve basis op orde is en dat HR-instrumenten beschikbaar en goed ontwikkeld zijn.

In je rol als HR adviseur ben je verantwoordelijk voor typische personele en één of meer HR beleidsterreinen. Daarnaast ben je als verandermanager ook een strategisch partner van het management en directie. Dit betekent onder meer een bredere advisering over organisatieontwikkeling, interventies op gedrag, cultuur en gezondheidsmanagement.

 

Je hebt als HR Adviseur, in algemene zin, met de volgende thema’s te maken

Als HR adviseur begeleid je (organisatie)veranderingstrajecten in de rol van adviseur of projectleider. Tevens ben je coach en begeleid je de directie, managers en medewerkers bij veranderingen in de organisatie en hun (loop)baan.

Je signaleert, volgt en evalueert ontwikkelingen op het gebied van HR en koppelt dit aan de integrale organisatievraagstukken.

 

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de personeelsvoorziening (in-, door- en uitstroom) voor de toegewezen gebieden, je treedt op als regisseur op integrale dossiers en processen en zorgt voor een gedegen advies.

 

Je ontwikkelt, implementeert, toetst de uitvoering van en adviseert over het beleid op het gebied van personeel, organisatie en gezondheid, binnen de kaders van de bedrijfsvoering en het gemeentelijk beleid.

 

Concreet …

Je wordt aanspreekpunt voor 3 afdelingen en daarnaast ga je je bezig houden met een aantal ontwikkelvraagstukken, waaronder de doorontwikkeling van ‘Security & Privacy’ en een formatievraagstuk.

 

De ideale kandidaat beschikt over …

Als HR adviseur beschik je over een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Organisatiekunde, Personeelswetenschappen, Personeel & Arbeid of Organisatiepsychologie.

Je hebt bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de overheid (gemeente, provincie en/of rijk). Je bent goed bekend met de cao gemeenten of weet je nieuwe regelgeving vlot eigen te maken.

Daarnaast heb je aantoonbare veranderkundige werkervaring en actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht. Je hebt inzicht in de huidige trends en ontwikkelingen op het terrein van organisaties, arbeid en gezondheid.

 

We zoeken een klantgerichte adviseur die graag resultaten boekt samen met anderen. Je bent zorgvuldig, bestuurlijke sensitief, sociaal en communicatief vaardig (in woord en geschrift) en weet anderen te overtuigen.

 

Over gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’.

 

Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten