Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance allround medewerker burgerzaken (zzp)

Geplaatst 23 nov. 2022
Project ID: YIS 9124310
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 dec. 2022
Einde: 30 nov. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 nov. 2022 12:00

Startdatum inzet: 1-12-2022

Einddatum inzet: 30-11-2023 Inzet geschat op een jaar

LET OP: schaal 8

24-36 uur

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Allround medewerker burgerzaken

Wij zoeken een enthousiaste, samenwerkingsgerichte, resultaat- en klantgerichte collega. Je bent analytisch, werkt nauwkeurig, doelgericht en planmatig.

 

Wij zoeken een allround medewerker die zich vooral richt op de BRP werkzaamheden en ervaring heeft met (complexe) BRP mutaties en ondersteuning kan bieden aan collega’s. Daarnaast vragen wij een collega die ondersteuning kan bieden bij het inwerken van onze medewerkers burgerzaken op het gebied van verdieping reisdocumenten/rijbewijzen en burgerlijke stand.

 

Opdracht omschrijving

Wij zoeken een collega die inzetbaar is aan zowel de front- als in de backoffice BRP/burgerzaken.

Aan de frontoffice: (her)vestiging vanuit het buitenland, registratie buitenlandse documenten, aanvraag briefadressen, verzoeken correctie persoonsgegevens, adresonderzoek etc.

In de backoffice: zelfstandig kunnen verwerken van de aanvragen frontoffice, uitvoeren van(complexe) mutaties in de BRP en het afhandelen van de digitale aanvragen van o.a. briefadressen, vestiging vanuit het buitenland. Daarnaast het behandelen van vragen en verzoeken via onze algemene mailbox.

Naast bovengenoemde werkzaamheden het ondersteunen en inwerken van medewerkers burgerzaken en (junior) allround medewerkers burgerzaken.

 

Systemen

Key2Burgerzaken;

JCC klantgeleiding;

JCC afspraken;

Key2Betalen;

Djuma (zaaksysteem).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten