Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance allround beheerder civiele techniek (zzp)

Posted Feb 24, 2023
Project ID: YIS 9129307
Location
Waddinxveen , Zuid-Holland
Duration
5 maanden
(Mar 29, 2023 - Sep 13, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 23, 2023 12:00 PM

Startdatum: zsm

Duur opdracht: 6 maanden (mogelijk met 2 maanden uitloopt en daarna nog een optie op verlenging)

Aantal uren per week: 36

Schaal: 10 (gemeente cao)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst.

Let op: We zoeken echt beheerders binnen dit domein/vakgebied en geen directievoerders/toezichthouders


De gemeente Waddinxveen zoekt talent!

Gemeente Waddinxveen staat voor de kernwaarden elkaar vertrouwen geven, verbinden met elkaar, flexibel zijn, verantwoordelijkheid nemen en resultaatgericht werken. Spreekt dit je aan en wil jij elke dag werken aan een mooier Waddinxveen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Wij zoeken een                                        

Allround Beheerder Civiele techniek 

 

Samen met drie andere beheerders ben je verantwoordelijk voor de openbare ruimte van Waddinxveen. Waddinxveen is een groeigemeente. Daarom zoeken we een beheerder die overal kan bijspringen. Specifiek zijn we op zoek naar een beheerder voor de disciplines wegen, civieltechnische kunstwerken en openbare verlichting. Ook ben je beheerder voor de begraafplaats. Als beheerder zorgt je, door het uitvoeren van de beheerplannen en het geven van beheerstechnische adviezen, dat de kwaliteit van de woon-, werk- en leefomgeving op niveau blijft en waar mogelijk verbetert. Daarvoor werk je nauw samen met onze regisseur, adviseurs, beheerders, projectleiders en directievoerders Openbare Ruimte.

 

Wat ga je concreet doen

  • je voert de beheerplannen Wegen, Civieltechnische Kunstwerken en Openbare Verlichting uit. Daarvoor werk je intensief samen met Team Onderhoud (‘de buitendienst’);

  • je voert het beheerplan begraafplaats Thijmhof uit. Daarvoor werk je intensief samen met je collega’s op de begraafplaats.

  • je verzorgt beheerstechnische adviezen voor jouw werkterreinen;

  • je begeleidt aanbestedingen van meerjarige onderhoudscontracten voor jouw werkterreinen;

  • je bent budgetbeheerder en zorgt daarom voor een juiste planning-en-control-cyclus voor jouw werkterreinen;

  • je handelt meldingen en klachten van inwoners af voor jouw werkterreinen;

  • je draagt vanuit jouw werkterreinen bij aan andere beleidsterreinen en projecten binnen het ruimtelijk domein, zoals Ruimtelijke Ontwikkeling, Mobiliteit, Duurzaamheid, Wonen en Economie. Dit betekent dat je plannen voor gebiedsontwikkelingen toetst voor jouw werkterreinen en met collega’s integrale oplossingen zoekt en/of meeschrijft aan visies.

 

Wat breng je mee

·       je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van civiele techniek en relevante werkervaring op het gebied van wegen, civieltechnische kunstwerken en openbare verlichting.

·       je bent goed in het bedenken van meerdere oplossingen voor een vraagstuk. Je houdt hierbij rekening met (complexe) omgevingsfactoren en maakt een integrale belangenafweging;

·       communicatie en samenwerking is erg belangrijk voor deze functie. Jij weet van nature dat je een beter en gedragen resultaat bereikt als je het samen doet. Daarom ben je een kei in het verbinden van mensen en belangen, weet je informatie op te halen, mensen mee te nemen in je verhaal, koppel je zaken terug, ben je standvastig maar kun je ook meebewegen waar nodig;

·       je weet hoe je om moet gaan met politiek gevoelige onderwerpen;

·       burgerparticipatie wordt een steeds belangrijker middel om samen invulling te geven aan de openbare ruimte. Je gaat daarom proactief om met signalen die je krijgt vanuit inwoners en je vindt het leuk om met bewoners in gesprek te gaan. 

Similar projects

+ Search all projects