Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance allround (beleids)medewerker belastingen WOZ (zzp)

Geplaatst 16 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111295
Plaats
Vught
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 28 mrt. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: zsm

Periode: 6 maanden

Schaal 10

Aantal uur per week: 36 (alles boven de 24 uur mag worden voorgesteld):

 

Je zorgt voor de inhoudelijke advisering aan de gemeenteraad, college, portefeuillehouder, teamleider en ambtelijke organisatie op het gebied van de gemeentelijke belastingen. 

Je zorgt voor afstemming binnen het beleidsveld en bent als het ware de spin in het web en je zorgt dat de werkzaamheden aansluiten bij het beleid en de wet- en regelgeving. 

Je behandelt (complexe) bezwaar- en beroepschriften van de gemeentelijke belastingen en beschikkingen Wet WOZ en je vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures. Daarnaast verzorg je samen met de collega’s van het team de administratieve afhandeling. 

Je hebt een voortrekkersrol bij het optimaliseren van de inrichting en het gebruik van de nieuwe applicatie (Vris). Je neemt de regie bij het optimaliseren van de werkprocessen. 

Je bent bereid en in staat om te ondersteunen bij alle binnen het team voorkomende werkzaamheden.

 

Jij neemt mee:

  • Een aantoonbaar HBO werk en denkniveau en actuele kennis en expertise op het gebied van lokale belastingen en de Wet WOZ zijn voor deze functie noodzakelijk. 
  • Wij zoeken nadrukkelijk naar een kandidaat met werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie op het vakgebied belastingen en WOZ. 
  • Wij verwachten van je dat je de zaken voortvarend aanpakt, initiatief neemt en jezelf neerzet als een allround beleidsmedewerker en adviseur. 
  • Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en bent in staat in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. 
  • Je bent communicatief vaardig en niet bang je professionele mening te geven. 
  • Je werkt en denkt niet alleen gestructureerd maar bent ook analytisch sterk, betrokken, proactief en sociaal. 
  • Natuurlijk kun je goed samenwerken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten