Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance afdelingshoofd Informatievoorziening / Financiën / Ondersteuning (zzp)

Geplaatst 7 feb. 2023
Project ID: YIS 9127951
Plaats
Bergeijk, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2023
Einde: 1 sep. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 feb. 2023 12:00

Startdatum: 01-03-2023

Einddatum: nader te bepalen

Uren: 32-36

Functieschaal: 12, tarief passend bij schaal




Afdelingshoofd Ondersteuning / Informatievoorziening / Financiën

 

Passie voor dienstverlening? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Gemeente Bergeijk is een groene, ambitieuze gemeente met circa 19.000 inwoners. Het is prettig werken bij gemeente Bergeijk en de lijnen zijn kort. Werkplezier en samenwerken staan hoog in het vaandel en er is volop mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

 

Jouw functie in het kort

Als afdelingsmanager ben jij dé schakel tussen onze medewerkers, bestuurders, directie, andere afdelingen en externe (contract)partijen. Je hebt aandacht en tijd voor je medewerkers en coacht en faciliteert hen in hun taken en verantwoordelijkheden. Voor de collega’s en de directie ben je eindverantwoordelijk voor alle advies- en beleidsproducten van de afdeling. Het P&C proces en informatievoorziening wordt onder jouw bezielende leiding naar een hoger plan gebracht. De informatievoorziening maakt een sterke ontwikkeling door, je hebt hier veel affiniteit mee.

De juristen in je team zorgen ervoor dat juridisch alles goed verloopt. De bodes en catering zorgen voor de facilitaire ondersteuning.

Je geeft leiding aan twee clusters, Informatievoorziening en Financiën. Hierbij wordt je inhoudelijk ondersteund door twee coördinatoren. Verder stuur je de juristen, bodes en medewerkers van de catering rechtstreeks aan.

Je geeft leiding aan een team van ongeveer 30 medewerkers die o.a. zorgdragen voor de (verbetering) van de informatievoorziening, de financiële administratie, de uitvoering van controltaken, maar ook advies geven over de volle breedte van het domein van de overheidsfinanciën en juridische aangelegenheden.

De gemeente heeft de inkoopfunctie extern belegd. Jij bent de contactpersoon richting Bureau inkoop Zuid-Oost Brabant. 


Jouw kwaliteiten

Je wordt omschreven als een gedreven en resultaatgericht persoon Je maakt af waar je mee bezig bent. Ook kun jij je weg vinden tussen de (soms tegenstrijdige) belangen binnen een gemeentelijke organisatie. En de kaas op jouw brood? Daar komt niemand aan! Je staat dan ook je ‘mannetje’ in je adviezen en analyses en weet jouw verhaal aan iedere doelgroep over te brengen. Samenwerken en samen werken is iets wat je goed verstaat.

Als leidinggevende kan jij in alle situaties schakelen tussen jouw rol als leider, manager, coach, professional en collega.

 

Wat neem je mee?

·        Bedrijfskundige of financieel-economische achtergrond op academisch niveau

·        Affiniteit met informatiebeheer

·        Bedrijfsmatige en pragmatische instelling

·        Kennis van en ervaring met zowel management- als met bestuurlijke processen

·        Ervaring met veranderingsprocessen, in staat zijn de visie te vertalen naar pragmatische oplossingen

·        Leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie in een politieke omgeving

·        Een coachende en toegankelijke stijl van leidinggeven.

Onze kernwaarden zijn: verantwoordelijkheid, authenticiteit, verbondenheid, durf/creativiteit.

Herken je je hier in dan maken we graag kennis met je.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten