Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance afdelingshoofd crisisbeheersing (zzp)

Geplaatst 1 feb. 2024
Project ID: YIS 9149257
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 feb. 2024 13:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 01-06-2024

Uren per week: 24-36

Functieschaal: 11

Richtlijntarief €103,- mits in lijn met ervaring op het cv.


Kun jij snel schakelen, ben je een kei in netwerken en wil jij graag een actieve bijdrage leveren aan de veiligheid van meer dan 500.000 mensen in Midden- en Noord-Limburg?

Afdelingshoofd Crisisbeheersing

In deze rol geef je op tactisch en strategisch niveau richting aan het domein Crisisbeheersing; een organisatie waar vakmanschap, vertrouwen en verbinding centraal staan!

Wat heb jij in huis?

Je bent ambitieus, proactief ingesteld én in jouw rol als leidinggevende lukt het je om op je handen te gaan zitten en zaken écht over te laten aan de professionals binnen jouw afdeling. Je weet hoe je de medewerkers in hun kracht kunt zetten en denkt innovatief. Je bent in staat om op alle niveaus mensen mee te nemen in veranderingen en samenwerking, waarbij je ook bestaande patronen durft te doorbreken. 

Continu reflecteren op je eigen handelen en kwetsbaarheden is voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarnaast ben je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen de veiligheidsregio en het domein veiligheid. Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau is voor deze functie een vereiste evenals aantoonbare competenties om op tactisch niveau leiding te geven.

'eigen stuk medewerker crisisbeheersing'

“Ik werk al vele jaren in het domein crisisbeheersing. Het is echt een mooi en uitdagend vakgebied. Een mooie combinatie van beleid en twee voeten in de modder, en van betekenis voor de maatschappij. Vervelen gaat het nooit; elke week, elke dag is anders. De dynamische wereld om ons heen zorgt continue voor nieuwe uitdagingen. Op inhoud en organisatie vraagt dat steeds opnieuw anticiperen en meebewegen. Dat maakt dit werk juist zo mooi!”

Waar sta jij voor aan de lat?

Je geeft leiding aan een gedreven team van voornamelijk hbo-specialisten die overwegend (beleids)adviserend bezig zijn. Je belangrijkste opdracht is het draaiende houden van het domein Crisisbeheersing, bestaande uit Bevolkingszorg, Crisisbeheersing en de GHOR.

Daarbij werken we binnen het domein naar een manier van aansturen waarbij het faciliteren en positioneren van de professionals centraal komt te staan. Van jou als leidinggevenden verwachten wij dat jij ervaring hebt in dienend en faciliterend leiderschap of hier in ieder geval affiniteit mee hebt.

Wat bieden wij?

Een boeiende functie in een uitdagende organisatie. Veiligheidsregio Limburg- Noord vindt een gezonde balans tussen werk en privé voor haar medewerkers belangrijk en biedt om die reden veel eigen ruimte en flexibiliteit.

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 4 maanden, met eventuele mogelijkheid tot verlenging. We zoeken iemand ter overbrugging tot en met de start van de werving voor ons nieuwe afdelingshoofd. Graag zouden we ook willen zien dat er een warme overdracht plaatsvindt tussen de inhuur en de structurele opvulling.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten