Gemeenteprojecten

Freelance Adviseur Veiligheid

Geplaatst 27 jul. 2021
Project ID: YIS 9099058
Plaats
Maasdam
Duur
5 maanden
(22 jul. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
32 hrs/week
Tarief
80 - 93 €/hr

Sollicitatie deadline: 2-8 om 08:00 uur


Description:

Voor gemeente Hoeksche Waard zoeken wij een adviseur veiligheid voor 28-36 uur per week. De adviseur veiligheid weet de juiste aanpakken te kiezen en creëren om escalaties te voorkomen. Het gaat om een echte hands-on regiefunctie waarbij beleid naar praktijk moet worden vertaald. Je bewaakt processen als een regisseur, legt verbindingen en pakt daar waar nodig is door.

 

Wat ga je doen?

  • Uitvoeren en handhaven van uitvoeringsbeleid op integrale veiligheid en OOV.
  • Leveren van een bijdrage aan het uitvoeren van APV beleid.
  • Bouwen en onderhouden van relaties en netwerken met diverse partijen.
  • Uitvoeren van procedures, richtlijnen en regelgeving op het gebied van integrale veiligheid (o.a. casemanagement).
  • We zijn specifiek op zoek naar iemand voor het dossier zorg en veiligheid.


De rol mag worden ingevuld worden door een ervaren professional op veiligheidsgebied. Jij weet wat je moet doen en jouw collega’s hoeven jou alleen maar te vertellen met wie je dat moet doen!


Voor deze functie is aanwezigheid op kantoor nodig (locatie Maasdam). Thuiswerken kan in overleg, maar we zoeken in ieder geval iemand die qua reisafstand dus ook zeer regelmatig op kantoor kan werken. Vanaf september is de verhouding ongeveer 50/50.


De reden van inhuur is vervanging van een andere inhuurkracht die per 1/9 gaat stoppen. Wij zoeken daarom iemand die bij voorkeur vóór 1/9 kan starten, maar een iets latere startdatum is ook bespreekbaar. De rol is in eerste instantie tot en met eind 2021. Mogelijk kans op verlenging, dit is afhankelijk van of er in de tussentijd iemand voor vast wordt gevonden (deze werving loopt al enige tijd).


Wij kijken naar:

  • Recente werkervaring. Een aantal jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie is een must. Bij voorkeur bij een gemeente.
  • Je bent bekend met het netwerk waar we mee samen werken binnen dit dossier en bent in staat om jezelf te positioneren binnen dit netwerk.
  • Kennis van actuele Wet- en regelgeving en bevoegdheden van de burgemeester.
  • Persoonlijkheid. Je bent bij voorkeur communicatief vaardig, praktisch ingesteld en een verbinder.
  • Opleidingsniveau HBO/WO


Communicatief vaardig, balans houden tussen politieke wens en goede bestuurlijke sensitiviteit. Schakelen tussen regie en uitvoering. Juiste moment gas geven. Resultaten moeten behaald worden. Flexibel in communicatie stijlen. Ervaring veiligheidsdomein/zorgdomein bij voorkeur bij een gemeente. 


Geen 9-5 mentaliteit, kan ook voorkomen dat er in de avonden avonden/weekenden gewerkt moet worden. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten