Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur vastgoed 24-32 uur (zzp)

Geplaatst 6 dec. 2022
Project ID: YIS 9125036
Plaats
Valkenswaard, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 dec. 2022 13:00

Startdatum: 2-1-2023

Einddatum: 30-6-2023

24-32 uur

Schaal 11, richttarief 85,25 geen knockout

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Wat ga je doen? 

  • Je stelt beleid op en adviseert over het beheer en onderhoud van de vastgoedportefeuille.

  • Je pakt de regie en bent de inhoudsdeskundige van het cluster op het gebied van vastgoed en ondersteunt en coacht daarbij de collega’s van het cluster. 

  • Je adviseert en behandelt vraagstukken die gericht zijn op toekomstbestendige richtingen voor de maatschappelijke vastgoed voorraad en overeenkomsten die zijn afgestemd met en ingericht voor de maatschappelijke (beleid) doelen.

  • Je staat voor de opgave de vastgoedvoorraad koersbestendig te maken volgens de overheidsmaatregelen zoals energietransitie en duurzaamheidmaatregelen. Je wordt belast met vastgoed rekenen en de daarbij behorende exploitatiemodellen.

  • Jij lost bestuurlijk complexe dossiers op binnen de vastgoedportefeuille. Hierbij adviseer je het bestuur en management en schrijft zelfstandig college- en raadsvoorstellen en legt deze voor ter bestuurlijke besluitvorming.

 

Wat verwachten we van je?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bijv. Bouwkunde, Real Estate) of een WO-opleiding in een andere richting.

  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en aantoonbare affiniteit met maatschappelijke vraagstukken.

  • Je beschikt over strategisch vermogen en je hebt gevoel voor en ervaring met het opstellen van beleid en bestuurlijke voorstellen.

  • Je bent goed onderlegd in de financiële componenten en inrichting voor vastgoed en bekend met de daarbij behorende BBV regels.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten