Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur toezicht & handhaving (zzp)

Geplaatst 7 sep. 2023
Project ID: YIS 9139109
Plaats
Weert
Uren
36 uur/week
Periode
10 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
82 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 14 sep. 2023 14:00

Gemeente Weert.

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 11-12-2023 (het gaat om een contract van 3 maanden met een optie tot verlengen met nog 6 maanden extra)

Uren p week: 36 uur per week

Functieschaal: 10

Tarief: indicatie Max is echt 93,50 euro. Het tarief moet passend zijn bij het cv.

Geschikte kandidaten worden direct voorgesteld, dus de vacature kan eerder worden gesloten.




Maak kennis met het team Toezicht & Handhaving van de afdeling VTH!

Bij het team toezicht & handhaving werk je samen met 25 collega’s, boa’s en toezichthouders, aan een prettig en veilig Weert. Het team toezicht en handhaving maakt deel uit van de afdeling Vergunning, Toezicht en Handhaving. De totale afdeling bestaat uit ongeveer 55 collega’s. Daarbij richten wij ons op de fysieke leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zonder vergunning, overlast meldingen, gebruik in strijd met het bestemmingsplan, illegaal storten van gevaarlijke stoffen, asbest en illegale hennepteelt. De milieutaken van het team worden volledig uitgevoerd binnen de Regionale Uitvoeringsdienst (RUDLN) Limburg-Noord. Bij de gemeente Weert werk je samen met ruim 400 collega’s in een dynamische omgeving, waarbij persoonlijke groei en samenwerken gestimuleerd wordt.

 

Werken als adviseur toezicht & handhaving

Je adviseert de teamleider en VTH management en het team, over politiekgevoelige, beleidsmatige, bestuurlijke en bedrijfsvoering kwesties op tactisch niveau. Je signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen. Je doorziet werkprocessen snel en kunt nieuwe processen implementeren die voortkomen uit nieuwe wetgeving en beleid. Je hebt kennis van zaken en weet wat erin onze omgeving speelt. Je neemt zelf ook actief deel in ons interne en externe netwerk en weet nieuwe ontwikkelen te vertalen naar het eigen vakgebied en ons team. Je haalt proactief op wat nodig is om ervoor te zorgen dat de medewerkers van het team klaar zijn voor de nieuwe werkwijze. Je begeleidt en ondersteunt het team tijdens de implementatie van nieuwe wetgeving en ontwikkelingen. Je draagt zorg voor uitvoeringsprogramma’s en rapportages en verder ben je medeverantwoordelijk voor de VTH-beleidsplannen. Je neemt actief deel in werkgroepen van de RUDLN en bent verantwoordelijk voor de P&C cyclus. 

Jouw kwaliteiten

·       Je bent een teamplayer die het als een uitdaging ziet om samen te werken aan Weert.

·       Je kan goed analyseren, integraal werken, bent je bewust van de omgeving, handelt proactief en hebt een brede kijk op relevante beleidsterreinen.

·       Je fungeert als adviseur en sparringpartner voor de teamleider toezicht & handhaving.

·       Je bent goed in het leggen en onderhouden van contacten.

·       Je kan helder en compact formuleren en bent zowel schriftelijk als mondeling sterk in presentatie en advisering.

·       Je drukt je duidelijk en helder uit en je bent zowel schriftelijk als mondeling sterk in presentatie en communicatie.

·       Je werkt integraal en stemt daarbij de eigen bijdrage af op de organisatie, rekening houdend met de diverse invalshoeken, vakgebieden en beleidsterreinen.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten