Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Adviseur - Team Financiën (24 upw)

Geplaatst 11 okt. 2021
Project ID: YIS 9102577
Plaats
Someren
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 25 okt. 2021
Einde: 25 apr. 2022
Tarief
55 - 70 €/uur

Sollicitatie deadline: 14-10 13:00

 

Opdrachtomschrijving:
 

Door vertrek van een collega bij het team financiën is er op korte termijn een financieel adviseur nodig. Je voert werkzaamheden uit binnen de budgetcyclus, je levert een bijdrage aan de ontwikkeling, instandhouding en evaluatie van het financieel beleid om organisatiedoelstellingen te realiseren. Je biedt ondersteuning bij en doet verbetervoorstellen voor financiële rapportages en financiële processen. De advisering is vooral gericht op de teams die werken in het sociale domein en bedrijfsvoering. Je neemt deel in regionale financiële overleggen van gemeenschappelijke regeling. 

 

Functie-vereisten:

  • Ervaring in vergelijkbare ADVISERENDE functie bij een lagere overheid.
  • Affiniteit met Sociaal Domein en/of bedrijfsvoering is een pré (geen eis)
  • Je hebt een relevante HBO opleiding
  • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en een nauwkeurige en gestructureerde werkmethode zijn van belang.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten