Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur sport en bewegen (zzp)

Geplaatst 30 sep. 2022
Project ID: YIS 9121506
Plaats
Panningen, Limburg
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 10 okt. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
70 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 okt. 2022 12:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 1-4-2023

Uren per week: 24 uur per week

Functieschaal: 10

Tarief: indicatie €70-75

 

Gemeente Peel en Maas

In deze interessante baan…

·        Je bent betrokken bij lokale ontwikkelingen op het gebied van sport. Je bent dus ook het aanspreekpunt voor lokale sportverenigingen en sporthallen

·        Zorg jij voor de inhoudelijke coördinatie van het cluster sport en bewegen en adviseer je de wethouder over ontwikkelingen op dit beleidsterrein. Ook werk je nauw samen met collega’s die actief zijn op het brede terrein van maatschappelijke ontwikkeling.

·        Je pakt werkzaamheden op voortkomend uit de brede SPUK regeling.

·        Naast projectmatig werken, maakt het procesmatig begeleiden van ontwikkelingen een belangrijk deel uit van je functie. Je pakt bijvoorbeeld werkzaamheden op voortkomend uit de brede SPUK regeling.

·        Je vertaalt in- en externe ontwikkelingen naar beleid op het gebied van sport en bewegen. Zo ga je zorgen voor de herijking van het beweegakkoord en stimuleer je bewegen en breedtesport door toepassing van de BRC-regeling (brede regeling combinatiefuncties)

 

Je team

Het team Maatschappelijke Ontwikkeling (MO) is je thuisbasis. Het team van ruim 25 collega’s bestaat uit (beleids)adviseurs en ondersteuners die een bijdrage leveren aan de programma’s Gemeenschapsontwikkeling, Kunst en Cultuur, Sport en Bewegen, Zorg en Ondersteuning, Jeugd en Onderwijs, en Werk en Inkomen. Samen met je collega’s heb je een adviserende rol richting inwoners, maatschappelijke partijen en onze eigen organisatie. Ook in de regio Noord- en Midden Limburg zijn we actief en werken we samen. 

 

Onze ideale kandidaat

·        Heeft affiniteit met én ervaring op het gebied van sport en bewegen.

·        Is een stevige adviseur, maar weet zich tegelijkertijd ook bescheiden op te stellen bij ondersteuning van verenigingen en stichtingen.

·        Is communicatief sterk en een echte verbinder.

·        Je weet van aanpakken; je stimuleert en faciliteert ontwikkelingen op tactisch en operationeel niveau binnen het thema sport en bewegen.

Heeft een HBO werk- en denkniveau

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten