Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur sociaal domein (zzp)

Geplaatst 20 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152889
Plaats
Capelle aan den IJssel
Uren
12 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 mrt. 2024 13:00

Gemeente Capelle aan den IJssel werkt volgens het principe bring your own device (telefoon & laptop)

Uren per week: 12,00

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: juli 2024

Schaal 10


Adviseur Sociaal Domein

De gemeenten hebben de taak gekregen om de Ketenaanpak Valpreventie in te richten voor haar inwoners van 65 jaar en ouder met een valrisico. Dit is vastgelegd is het Integraal Zorg Akkoord (IZA) en het Gezond en Actief Leven akkoord (GALA)

In het kader van de uitvoering van het Gezond en Actief leven akkoord zoeken wij een adviseur voor het ontwikkelen van de ketenaanpak valpreventie.

Hierbij horen in ieder geval de volgende taken:

- Het in kaart brengen van de uitgangspositie: bepalen wat er al gedaan wordt aan valpreventie, en welke ketenpartners hierin een rol spelen.

- Ontwikkeling van een integraal plan van aanpak voor de uitrol van de ketenaanpak valpreventie in Capelle aan den IJssel.

- Het identificeren van mogelijke ketenpartners, het ophalen van hun input en het creëren van samenhang in het medisch, sociaal en sportdomein.

- Het adviseren van en overleggen met beleidsadviseurs gezondheid over welke interventies als eerst opgestart kunnen worden en het in gang zetten hiervan.

Opdracht wordt in nader overleg met de beleidsadviseur vastgesteld.

Voor deze rol neem jij mee;

  • bij voorkeur 5 jaar gemeentelijke ervaring;

  • een HBO of HBO+ achtergrond

  • Kennis m.b.t. gezondheidsbeleid

  • Kennis van Het Gezond- en Actief Leven Akkoord

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten