Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur sociaal domein (vrijetijdsdomein jeugd, jongerenconsultatie) zzp

Geplaatst 8 jun. 2022
Project ID: YIS 9115147
Plaats
Lelystad, Flevoland
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 4 jul. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
95 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 16 jun. 2022 12:00

Startdatum:                           4 juli 2022 

Duur opdracht:                      t/m 31 december 2022

Aantal uren week:                 16

Inschaling:                             11 (cao gemeenten)

Voorsteltermijn:                     donderdag 16 juni om 12.00 uur

Sollicitatiegesprekken:          maandag 20 juni tussen 9.30 – 12.30 uur (gesprekken duren circa 45 minuten).

 

 

Ben jij ...

Een adviseur Sociaal Domein met verstand van Jeugd en Onderwijs? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zoeken voor het team Jeugdhulp en Onderwijs een tijdelijke adviseur Sociaal Domein die samen met collega's de hulp aan jeugdigen en hun ouders en verzorgers in de stad verder verbetert en versterkt en werkt aan de opgaven binnen de jeugdhulp.

 

Dat doe je niet alleen op het Stadhuis maar ook samen met (groepen) inwoners, maatschappelijke instellingen, zorgaanbieders en regiogemeenten. Voor de komende periode ligt er een extra accent op het vormgeven en invullen van gewenste veranderingen. Belangrijke thema’s zijn het versterken van zowel de basisvoorzieningen als de aansluiting jeugdhulp, (passend) onderwijs en veiligheid en het betaalbaar en beheersbaar houden van de jeugdhulp.

 

Het team...

Jij komt te werken in het team Jeugdhulp en Onderwijs. Ons team bestaat uit elf enthousiaste en betrokken collega's.

 

Wat ga je doen...

Samen met de collega beleidsadviseurs stuur je op (de transformatie van) het jeugddomein in de volle breedte. De kaders hiervoor zijn vastgelegd in de Aanpak Sociaal Domein. Normaliseren en integraliteit in beleid en uitvoering zijn leidende principes in deze aanpak.

 

Het focusgebied is:

-      Vrijetijdsdomein jeugd

-      Jongerenconsultatie

 

Hiervoor onderhoud je een strategisch partnerschap met een aantal organisaties. Als adviseur Sociaal Domein heb je een aansprekende visie in de volle breedte van het sociaal domein en heb je specifieke deskundigheid wat betreft jeugd en onderwijs. Je bent een echte netwerker en adviseert de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en het management over de verdere ontwikkelingen binnen het Lelystadse jeugdstelsel. Jij weet hoe vanuit programmatisch denken en werken de logische verbindingen te organiseren tussen verschillende organisaties/instellingen. Jij bent een enthousiaste collega die weet dat je vanuit een intensieve samenwerking tot betere resultaten en maatschappelijke effecten komt.

 

 

Dit vragen we van je…

 

  • Je hebt HBO-/WO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring als adviseur binnen het sociaal domein;
  • Je hebt kennis en ervaring binnen het jeugddomein in de volle breedte en je bent op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van jeugd en onderwijs;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van beleidsadviezen;
  • Je bent proactief en hebt een flexibele- en klantgerichte houding;
  • Je bent resultaatgericht en bent in staat ad hoc oplossing aan te dragen;
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en je kunt duidelijk en helder formuleren;
  • Je hebt een sterk politiek-bestuurlijk bewustzijn en bent in staat gelijktijdig op meerdere (bestuurlijke) niveaus te werken handelt daarbij met besef van de gevoeligheid van de onderwerpen.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten