Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Adviseur Salarisadministratie

Geplaatst 19 jul. 2021
Project ID: YIS000720
Plaats
Dordrecht
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 19 jul. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
50 - 68 €/uur

Locatie: Gorinchem

Sollicitatie deadline: 15-7 om 10:00 uur


Functieomschrijving 

Het onderdeel P&O van team Advies is bezig met de implementatie van een nieuw E-Hrm systeem.  De huidige salarisadministrateur wordt belast met de implementatie van een nieuw HRM systeem. Haar werkzaamheden moeten voor ongeveer 4 maanden overgenomen worden, daarvoor zoeken we een ervaren salarisadministrateur met gemeentelijke ervaring. Ervaring met het pakket Beaufort is een grote pre.


Als adviseur salarisadministratie ben jij een expert in jouw vakgebied. Jij bent op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving. Je voert, samen met je collega’s, de complete salarisadministratie uit van de gemeente. Je adviseert de organisatie ten aanzien van alle vraagstukken aangaande salarissen, CAO Gemeenten, arbeidscontracten, fiscale aspecten bij HRM-beleid en individuele vraagstukken. Je ondersteunt Financiën bij de maandelijkse begroting voor Gemeente Gorinchem. Samen met je collega’s draai je de maandelijkse productie. Daarnaast onderhoud je de contacten met diverse interne – en externe partijen. Je verrast je interne klanten door de hoge mate van pro activiteit.


Functie-eisen

  • Kennis en allround werkervaring met de pakketten Beaufort/Gemal, Youforce en Scenario Planning Insights;
  • HBO werk en denkniveau en een afgeronde PDL;
  • Je bent communicatief sterk en bent in staat het overzicht te behouden;
  • Je bent analytisch, oplossingsgericht en zelfstandig.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten