Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur ruimtelijke vraagstukken (procesregisseur / projectmanager) (zzp)

Geplaatst 19 jan. 2022
Project ID: YIS 9108011
Plaats
Laarbeek
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 feb. 2022
Einde: 31 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 26-1 12:00

Startdatum zsm

Einddatum 6 maanden

24-36 uur

 

We zoeken een ervaren projectleider/ projectmanager / projectregiseur. Taken zijn het regisseren cq leiden van ontwikkelingen rond maatschappelijke vastgoed.

Functie vereisten:

Ervaring in het begeleiden van ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed (buurthuizen, sportverenignigen), projectmatig werken, ervaring met maatschappelijke organisaties, verbinding, bestuurlijke en relationele sensitiviteit.

Als er ruimte is qua tijd willen we ook enkele ruimtelijke ontwikkelingsprojecten onderbrengen bij de inhuur.

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten