Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur ruimtelijke ontwikkelingen/ initiatieven (zzp)

Geplaatst 8 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152260
Plaats
Weert
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 mrt. 2024 13:00

Gemeente Weert.

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 1-10-24

Aantal uur: 36

Functieschaal 11

Tarief: €83 - €103 afhankelijk van ervaring


We doen het samen!

Maak kennis met het team Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de afdeling Ruimte & Economie, een gedreven en betrokken team dat zich met veel ambitie inzet voor Weert. Ons team bestaat uit professionals die met veel enthousiasme werken aan de energietransitie, transitie van het landelijk gebied, de woon – en ruimteopgaven, en de economische ontwikkelingen. Dynamiek en uitdaging vind je hier volop en we staan als collega’s klaar voor elkaar.

Jij maakt het verschil door:

·       Je adviseert vanuit een integrale blik over ruimtelijke vraagstukken en de verschillende belangen die hierin een rol spelen

·       Je begeleidt de complexe ruimtelijke plannen voor zowel binnen als buiten het stedelijk gebied vanaf het eerste gesprek met de initiatiefnemers via de verdere planvorming tot en met het uiteindelijke resultaat.

·       Je hebt een coördinerende en coachende rol  voor het cluster ruimte op het gebied van de ruimtelijke ordening, de omgevingswet en planologische procedures.

·       Je bent de gesprekspartner voor inwoners en bedrijven met plannen in de fysieke leefomgeving.

·       Je bouwt en onderhoudt een netwerk van relevante (externe en interne) contacten en nodigt hen uit inbreng te leveren voor oplossingen van vraagstukken.

·       Je houdt veranderingen van wet- en regelgeving en hoger beleid bij en vertaalt de gevolgen in het beleid van de gemeente en treedt op als verbinder op het snijvlak van beleid en uitvoering.

We willen jou graag leren kennen als jij:

·       Iemand bent die initiatief neemt, zelfstandig maar ook in teamverband kan werken, flexibel is, snel schakelt en stevig in je schoenen staat.

·       Een proactieve instelling hebt, gecombineerd met een gezonde dosis werklust

·       Je integraal kunt denken en adviseren.

Het is helemaal fijn als je:

·       HBO of WO werk- en denkniveau hebt en een bij de functie passende opleiding hebt afgerond.

·       Ervaring hebt binnen het vakgebied en het begeleiden van complexe initiatieven of projecten.

·       Kennis hebt van de Omgevingswet.

·       Je politieke sensitiviteit hebt.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten