Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur RO (zzp)

Posted Feb 17, 2023
Project ID: YIS 9128668
Location
Alblasserdam , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Mar 20, 2023 - Sep 13, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 17, 2023 12:00 PM

Start: z.s.m., 24 - 32 uur per week, voorkeur is 24 uur.

Duur: 6 maanden, i.v.m. zwangerschapsverlof

Richttarief: 10, afhankelijk van de ervaring.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Ben jij thuis in het ruimtelijk domein (Wro, Wabo en Bor) en volg jij de ontwikkelingen van de Omgevingswet op de voet? Ben jij een analytisch sterke zelfstandige adviseur die ondernemend werkt en resultaatgericht is? Dan is dit jouw opdracht!

In deze veelzijdige en vooral zelfstandige rol adviseer je de gemeente Alblasserdam over ruimtelijke vraagstukken.

Wie zijn wij?

Alblasserdam is een karaktervol dijkdorp met een krachtig arbeidsethos. Kenmerkend voor het dorp is een sterke sociale gemeenschapszin met een levensbeschouwelijke diversiteit. Voor de ruim 20.000 inwoners werkt het college van B&W nauw samen met ondernemers en maatschappelijke organisaties aan een duurzaam en prettig woon-, werk- en leefklimaat. Alblasserdam is onderdeel van het bestuurlijk samenwerkingsverband Drechtsteden. Wij hebben een open en platte organisatiestructuur, waarin wij met gedreven en resultaatgerichte teams werken aan verschillende opgaven. We werken op diverse locaties in de samenleving en hebben een prachtig Huis van de samenleving genaamd de Rederij.

Waar valt de opdracht onder:

Binnen de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling voer je een opdracht uit voor het team Ruimtelijke Ontwikkeling dat bestaat uit circa 15 medewerkers.

De opdracht:

In het kader van ruimtelijke (her)ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld locatie Zijderveld en woonbouw geef je advies over het proces rondom omgevingsvergunningen en bied je begeleiding aan planologisch/juridische procedures, waaronder de behandeling van principeverzoeken. De beoordeling en begeleiding van ruimtelijke initiatieven en projecten behoren ook tot deze opdracht, gedurende 6 maanden. Daarnaast ben je betrokken bij en lever je een bijdrage aan het opstellen van anterieure overeenkomsten.

Wat neem je mee?

  • Een analytisch sterke en creatieve denktrant;

  • Hbo+/wo werk- en denkniveau aangevuld met ca. 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring in het werkveld;

  • Grondige en actuele kennis van de ruimtelijke wetgeving (Omgevingswet, Wabo, Wro en Bor);

  • Affiniteit met politiek, bestuur en gemeenteland.

 

Similar projects

+ Search all projects