Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur RO (zzp)

Posted Sep 15, 2022
Project ID: YIS 9120849
Location
Hoornaar, Zuid-Holland
Timeline:
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Dec 15, 2022 12:00 PM

Start: flexibel. Er zijn mogelijkheden om gewenste startdatum verder af te stemmen met de beschikbaarheid van de kandidaat 

Eind: initieel 3 maanden met grote kans op verlenging 
Aantal uur: flexibel (8 - 36 uur)

Standplaats: Er zijn flexplekken beschikbaar in Hoornaar en Groot-Ammers
Thuiswerken mogelijk: ja

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Deze aanvraag voor een Adviseur RO staat doorlopend open bij de gemeente Molenlanden. Ze zijn op zoek naar kandidaten vanaf 2 jaar ervaring die reguliere procedures kunnen draaien. Junioren komen helaas niet in aanmerking omdat ze geen ruimte hebben om hen te begeleiden. Startdatum en aantal uur is flexibel.

 

Functiebeschrijving:


Zelfstandig behandelen van principeverzoeken, bestemmingsplannen en uitgebreide WABO procedures

 
Je werkt aan uitdagende ruimtelijke procedures en zoekt regelmatig afstemming met collega’s van verschillende teams en met externen. Als team Omgeving weten we van elkaar wat we leuk vinden om te doen en waar we ons individueel en als team in willen ontwikkelen. We overleggen onderling over de werk- en taakverdeling. We helpen elkaar, maken het gezellig en delen successen.

 

Je hebt zo'n drie jaar werkervaring in het ruimtelijk domein en/of voldoende aantoonbare kennis van ruimtelijke ontwikkelingen. Je vindt het leuk en belangrijk om ruimtelijke kwaliteit toe te voegen en alle belangen bij elkaar te brengen. Je weet goed hoe ruimtelijke procedures werken en wordt enthousiast van complexe projecten. Daarnaast denk je in mogelijkheden en durf je er helemaal voor te gaan of een duidelijke en onderbouwde ‘nee’ te geven. Je bent besluitvaardig, schakelt snel en signaleert onderlinge overlap, kansen en uitdagingen.  

Similar projects

+ Search all projects