Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur projecten (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2022
Project ID: YIS 9112838
Plaats
Nuenen
Uren
4 uur/week
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 18-04 12:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 11-10-2022 (Einddatum staat niet vast, project met kop en staart als het is afgerond dan is het klaar, 11 oktober is een richtdatum)

Urenomvang: 4 uur per week

Functieschaal: 11

Richtlijntarief: € 85,00
 

Het project waar je mee aan de slag gaat is het volgende:

Het Klooster (monumentaal pand) in Nuenen wordt gerenoveerd. Hierin zitten circa 40 verenigingen gehuisvestigd, welke ieder een ander onderkomen dienen te krijgen. De gemeente heeft hier al een pand voor op het oog en daar komt deze rol bij van pas.

Dit plan dient namelijk getoetst te worden, is het gebouw inderdaad geschikt hiervoor, ook kostentechnisch, welke risico's zijn er, is het financieel ook geschikt.

Het project heeft een kop en een staart. De gemeente wil graag iemand per direct die hiermee aan de slag gaat en wanneer het gebouw inderdaad geschikt blijkt en de beslissing is genomen, dan is het project afgerond en zo ook deze functie.

De gemeente heeft dus iemand nodig die direct zelfstandig aan de slag kan, iemand die weet wat hierbij komt kijken, hiermee dus ervaring heeft. Iemand die ook begrijpt welke politieke gevoelige onderwerpen hierbij komen kijken.

De functie is vanuit huis prima uitvoerbaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten