Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur planning en control (zzp)

Posted Mar 1, 2023
Project ID: YIS 9129405
Location
Venray , Limburg
Duration
3 maanden
(Mar 10, 2023 - Jun 1, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 8, 2023 1:00 PM

Startdatum: zo snel mogelijk

Einddatum: onbekend, duur loopt totdat iemand in vaste dienst wordt aangenomen.

Aantal uur: max 36

Functieschaal 10A

Max tarief: €82,5

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Gezocht iemand met minimaal 3 jaar ervaring als financieel adviseur. Ervaring met Gemeentefinancien (BBZ) is een grote pré.


Als adviseur Planning & Control ben je sparringpartner van de afdelingsmanager en de teammanagers aan wie je bent gekoppeld. Je adviseert een aantal teams op financieel gebied met name in het ruimtelijke domein. Je vertaalt de (complexe) financiële vraag van klanten naar concrete, duidelijke en begrijpelijke adviezen bijvoorbeeld bij college- en raadsvoorstellen. Je focust je hierbij met name op de investeringsvraagstukken en nieuw beleid. Je sluit aan bij projectgroepen waarbij jij je financiële expertise inbrengt. Daarnaast lever je een bijdrage aan de totstandkoming van de kadernota, meerjarenbegroting, bestuursrapportages en jaarstukken. Onderdeel hiervan is de toetsing van het meerjarig uitvoerings- en investeringsprogramma. Ook krijg je de vrijheid om met je kritische blik proactief mee te denken bij het verder door ontwikkelen en professionaliseren van het team.


Functie-eisen:

Als persoon, en Adviseur Planning en Control, sta je stevig in de schoenen. Je bent kritisch op je eigen handelen en gaat voor kwaliteit. Ook neem je initiatief, enthousiasmeer je collega's en neem je verantwoordelijkheid.


Verder ben je:

· in staat om de vraag achter de vraag te ontdekken, denkt in oplossingen en weet te overtuigen;

· gericht op samenwerking, zowel met het eigen team als met andere teams / afdelingen;

· iemand die een ‘bestuurlijke antenne’ heeft;

· analytisch sterk.

Wat neem je mee?

  • Als Adviseur Planning en Control beschik je over hbo+ werk- en denk niveau, bij voorkeur op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of accountancy.

  • Daarnaast heb je 3-5 jaar relevante werkervaring.

  • Grote pré: beschikken over actuele kennis van gemeentefinanciën, financiële wet- en regelgeving en specifiek de toepassing van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) in de praktijk.

Similar projects

+ Search all projects