Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur opvoeden en opgroeien kinderopvang (zzp)

Geplaatst 21 apr. 2022
Project ID: YIS000766
Plaats
Maasdam
Uren
30 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 jun. 2022
Einde: 1 nov. 2022
Tarief
65 - 79 €/uur
  • Aantal uur per week: 28-32
  • Startdatum; 1 juni 2022
  • Opdracht voor 5 maanden 
  • Je moet op locatie kunnen werken. 50% kan men thuiswerken.
  • Auto is verplicht.

 

Voor de gemeente Hoeksche Waard zijn we ter vervanging van een zwangerschapsverlof op zoek naar een ervaren adviseur opvoeden en opgroeien (aandachtsgebied kinderopvang) die ervaring heeft met SMI’s, ervaring heeft als beleidsadviseur bij een gemeente, ervaring heeft met het behandelen van subsidies/uitvoeren van accounthouderschap. 

 

Werkzaamheden:

● Je bent over-all aanspreekpunt (intern en extern) als het gaat om kinderopvang

● Je gaat aan de slag met het verbeteren en optimaliseren van het interne en externe proces (workflow, brieven, verbinding wijkteam) rondom aanvragen van Sociaal Medische Indicaties (SMI) en past zo nodig de huidige beleidsregels SMI hierop aan.

● Je bent accounthouder voor kinderopvangpartijen die Peuteropvang en Voorschoolse Educatie (VE) aanbieden en beoordeelt daarvoor o.a. de subsidieaanvragen 2023 

● Je bent voorzitter en aanjager van een breed overleg met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij het jonge kind

● Je levert input voor de lokale nieuwsbrief aan Onderwijs & Opvang op het gebied van kinderopvang

● Je houdt de landelijke ontwikkelingen bij van het Gemeentelijk Onderwijsachterstandenbeleid (GOAB) en neemt daarvoor deel aan een regionale kenniskring

● Je geeft uitvoering aan kinderopvang gerelateerde doelstellingen uit de Lokale Educatieve Agenda (LEA) en het lokale uitvoeringsplan Nationaal Programma Onderwijs (NPO)

 

Jij brengt mee:

We zoeken een kandidaat met ervaring met SMI’s, ervaring als beleidsadviseur bij een gemeente, ervaring met het behandelen van subsidies/uitvoeren van accounthouderschap.

Opleidingsniveau: HBO/WO

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten