Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur openbare veiligheid (zzp)

Geplaatst 23 dec. 2022
Project ID: YIS 9125921
Plaats
Bergen (L), Limburg
Uren
16 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 feb. 2023
Einde: 9 jun. 2023
Tarief
0 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 jan. 2023 09:00

Startdatum: Zsm

Einddatum: 09-06-2023

Uren per week: 16-24

Functieschaal: 10

Richtlijntarief: €72,00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Als Adviseur Openbare Veiligheid houd je je voornamelijk bezig met beleidsadvisering van de burgemeester, het college en het management op het terrein van Openbare Orde & Veiligheid. Daarnaast organiseer en coördineer je verschillende activiteiten op dit beleidsterrein.

 

Je draagt bij aan de uitvoering van taken van de gemeente Bergen op het gebied van openbare orde, veiligheid en crisisbeheersing. Daarnaast stem je zaken op het gebied van (sociale) veiligheid af binnen de verschillende afdelingen van de gemeente. Geeft advies over vraagstukken op het gebied van openbare orde, veiligheid en crisisbeheersing en je signaleert risico’s, verbeter- en knelpunten. Je draagt ook bij aan het opstellen van regelgeving, gemeentelijk beleid met daarbij behorende jaarplannen en evaluaties. Verder initieer, formuleer en operationaliseer je (meer)jarenprogramma’s, projecten en plannen en stel je rapportages op. Je creëert draagvlak voor het beleid en geeft gevraagd en ongevraagd advies over alles wat te maken heeft met openbare orde, veiligheid en crisisbeheersing. Je adviseert daarbij de burgemeester, het college en het management over zaken op het gebied van openbare orde, veiligheid en crisisbeheersing.

De precieze invulling van het takenpakket wordt in onderling overleg met collega’s samengesteld.


Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op Hbo-niveau (richting Integrale Veiligheidskunde of vergelijkbaar, ervaring bij een gemeente in een soortgelijke functie is een pré.

  • Je hebt kennis van crisisbeheersing en affiniteit met het onderwerp veiligheid in de breedste zin van het woord.

  • Je bent flexibel in taken en tijd, hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent stressbestendig.

  • Daarnaast beschik je over goede netwerkvaardigheden, kun je goed samenwerken en ben je sociaal.

  • Je hebt een bestuurlijke sensitiviteit, neemt initiatief, bent besluitvaardig en je kunt helder advies geven.

  • Ook ben je resultaat- en klantgericht.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten