Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur openbare orde en veiligheid (ZZP)

Geplaatst 30 nov. 2021
Project ID: YIS 9105278
Plaats
Boxtel
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 mrt. 2022
Einde: 31 mei 2022
Tarief
65 - 75 €/uur

Sollicitatie deadline: 7-12 12:00

Start: 01-03-2021

eind: 31-05-2021

uren: 32 uur

Referentietarief: € 75 ( Let op, dit is geen knock-out criteria)

 

Wat het werk inhoudt

De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel ontwikkelen zich sterk op verschillende beleidsterreinen. Het team Openbare Orde en Veiligheid is trots hier een bijdrage aan te leveren. De aanpak van ondermijning staat hoog op de agenda. De afgelopen periode zijn wij binnen het cluster druk bezig geweest met het ontwikkelen van beleid. Het is belangrijk dat ons beleid aansluit bij nieuwe ontwikkelingen. Het werk is dan ook nooit af.

 

Wij zoeken iemand die dit beleid kan voortzetten. Ook denk je mee over een effectievere en efficiëntere aanpak van specifieke ondermijning en van openbare orde en veiligheid in het algemeen. Je hebt te maken met politiek gevoelige materie. Je zorgt ervoor dat de ondermijnende criminaliteit zo min mogelijk voet aan de grond krijgt in onze gemeente. Jouw beslissingen, beleid en advies dragen bij aan het welzijn en veiligheid van onze inwoners en bedrijven.

 

Als adviseur Ondermijning ben je verantwoordelijk voor:

·        de coördinatie van het ondermijningsbeleid op alle niveaus binnen onze gemeente;

·        het voeren van regie op de concrete aanpak van ondermijning en criminaliteit;

·        de advisering van de burgemeesters, wethouders en de directie en het management over beleid en casuïstiek;

·        het stimuleren van een goede samenwerking met en tussen interne- en externe partijen (zoals het bedrijfsleven, de politie, de omgevingsdienst, het OM en het RIEC);

·        als plaatsvervanger kunnen optreden voor de Bibob- coordinator/toetser, die uitvoering geeft aan het Bibob-proces;

·        het fungeren als sparringpartner voor het gehele team;

·        het meedraaien als AOV’er.

 

Wat je meebrengt

Wij zoeken een energieke collega, die met passie en deskundigheid meewerkt aan de veiligheid in Boxtel en Sint-Michielsgestel. Je hebt een uitstekend gevoel voor en inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen op gemeentelijk niveau. Je bent iemand die snel kan schakelen/handelen, als de situatie daarom vraagt.

 

Je treedt – binnen de kaders van de wet – buiten de gebaande paden. Dit doe je in zowel de ontwikkeling van beleid als de uitvoering daarvan. Hiervoor is het noodzakelijk dat je daadkrachtig bent, een stevige persoonlijkheid hebt en het leuk vindt wanneer geen dag hetzelfde is. Je bent een teamspeler en beschikt over een proactieve en onderzoekende instelling.

 

Wat we van jou vragen

Naast de bovengenoemde kwaliteiten, vragen wij van jou:

·        Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau;

·        Je hebt een relevante afgeronde hbo-studie gedaan in de richting van integrale veiligheid, criminologie of bestuurskunde;

·        Je brengt kennis van ondermijning, de Wet Bibob, het bestuursrecht en het vakgebied OOV mee;

·        Je beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit;

·        Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend;

·        Je bent beschikbaar op vrijdag en woont op maximaal 1 uur reisafstand van de beide gemeenten;

·        Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten