Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur mobiliteit (zzp)

Geplaatst 24 jan. 2023
Project ID: YIS 9127280
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 6 feb. 2023
Einde: 5 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 jan. 2023 12:00

Startdatum inzet: 6-2-2023

Einddatum inzet: 5-2-2024

Inschaling: schaal 10

32 uur in de week waarvan minimaal 3 dagen op kantoor

Voorkeur ervaringsjaren 5, minder in overleg met de inhuurdesk en mits passend op het profiel

Looptijd: minimaal 1 jaar, optie tot verlengen met nog 1 jaar

Jouw rol

Je gaat aan de slag bij de unit Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de afdeling Stadsontwikkeling. De afdeling Stadsontwikkeling bestaat uit ruim 80 betrokken en gedreven collega’s, die elke dag enthousiast aan veel projecten en aan de uitvoering van beleidsprogramma’s werken. Stadsontwikkeling kent drie units, namelijk Projecten, Ruimtelijke Ontwikkeling; en WEGG (Wonen, Economie, Grondzaken en Geoinformatie). De sturing van de afdeling gebeurt door het afdelingshoofd samen met de drie unithoofden.

Samen met een team van beleidsmedewerkers, projectleiders, projectassistenten en planeconomen werk je één van de grootste bouwopgaven van Nederland. In het project staat de intensieve samenwerking met Ontwikkelaars en de Capellenaar voorop.

Wij zoeken een ervaren adviseur op het gebied van mobiliteit voor het project Rivium

Rivium is een nieuwe spannende stadswijk aan de Maas, voor mensen met lef, mensen die willen pionieren, voor ondernemerschap, creativiteit en opgestroopte mouwen. Bestaande en nieuwe kwaliteiten zorgen voor aantrekkelijke contrasten die mensen boeien, nu en in de toekomst.” Een bouwopgave ruim 5.000 woningen en voorzieningen in het gebied dat nu nog wordt gekenmerkt door kantoren. Het Nieuwe Rivium wordt een hip woon-werkterrein, met diverse voorzieningen zoals horecagelegenheden en detailhandel; “een verrassend stadsgevoel aan de rand van Capelle aan den IJssel”.

De afdeling Stedelijke Ontwikkeling is de motor achter dit plan. Het planteam Rivium staat voor lef, durf, dingen anders doen, maar wel met een goed onderbouwde visie. (zie ook https://wijwillendit.nl/capelle-aan-den-ijssel/project/het-nieuwe-rivium) en https://www.riviumdistrict.nl/

Hoge dichtheden, lage parkeernormen, autonoom rijdend openbaar vervoer, autovrije zones, nieuwe fietsverbindingen. Dit zijn maar een aantal van de vragen die op je afkomen.

Samen met het projectteam Rivium ga je aan de slag om de plannen verder uit te werken en werk je soms op de schaal van het gebied en dan weer op een deel uitwerking. Hierbij werk je samen met verschillende adviseurs, van groen, mobiliteit, stedenbouw, landschap, projectleiders, civiel techniek et cetera. Jij bent in staat om met al deze mensen samen te werken en richting te geven aan de opgave waar aan je werkt.


Voor deze functie beschik je over:

  • Relevante HBO opleiding op het gebied van mobiliteit(afgerond);

  • minstens vijf jaar werkervaring op het vakgebied, het liefst bij een gemeente.

  • een brede kennis van en ervaring met zowel de inhoud als het proces hebt;

  • je oog hebt voor ruimtelijke samenhang in de diverse opgaven;

  • overtuigend bent en een natuurlijke verbinder;

  • feedback kunt geven en ontvangen;

  • houdt van dynamiek en snel kunt schakelen;

  • zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse taal vaardig bent;

  • goed kunt samenwerken, maar zelfstandig net zo goed resultaten voor elkaar krijgt;

  • Je bent minimaal 3 dagen fysiek aanwezig op kantoor.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten