Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur landelijk gebied (ZZP)

Geplaatst 23 nov. 2021
Project ID: YIS 9104992
Plaats
Boxtel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 1 maand
Start: 1 dec. 2021
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 30-11 12:00

Startdatum 1 januari 2022

Einddatum 31 december 2022

Functieschaal 10

Aantal uur per week 32-36

 

Als adviseur landelijk gebied werk je aan complexe ruimtelijke opgaven in ons uitgestrekte landelijk gebied. Van een eerste initiatief tot en met besluitvorming ben je verantwoordelijk voor deze plannen. Je voert het gesprek met initiatiefnemers, verkent de ruimtelijke opgaven en geeft die gezamenlijk vorm. Die opgaven kunnen uiteenlopend zijn maar zijn altijd gericht op het versterken van de ruimtelijke kwaliteit. Tijdens het planproces ben je aanspreekpunt voor initiatiefnemers en houd je ze actief op de hoogte. Je voert bestemmingsplanprocedures en in geval van bezwaren kunnen we ook een beroep op je doen. Je werkt met plezier aan complexe ruimtelijke ontwikkelingen. De vele en soms tegenstrijdige uitdagingen in het landelijk gebied ken je en je overziet de verschillende belangen. Je bent in staat om ingewikkelde materie helder en eenvoudig te verwoorden. Je neemt initiatiefnemers op een natuurlijke wijze meenemen in wat er nodig is voor hun plannen. In je advisering ben je helder en eenduidig. Van nature ben je in staat om integraal te adviseren binnen uiteenlopende thema's zoals duurzaamheid, landschapsvernieuwing en wonen. Je staat voor je adviezen en waar nodig durf je tegenkracht te geven. Binnen én buiten de organisatie ben je een teamplayer die het gezamenlijk belang vooropstelt. Je kijkt niet naar de letter van de wet (en regelgeving), maar durft te zoeken naar ruimte om ontwikkelingen mogelijk te maken.

 

Functie vereisten:

• HBO/HBO+ opleiding in bijvoorbeeld planologie, (economische) geografie, ruimtelijke ontwikkeling of een ruimtelijk-juridische richting 

• Minimaal drie jaar relevante werkervaring 

• Kennis over planologische procedures en de begeleiding hiervan 

 

Het team Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit ruim 30 betrokken en kundige collega's die dagelijks bezig zijn met de leefomgeving van Boxtel en Sint-Michielsgestel. Dat doen ze door te werken aan projecten en andere ruimtelijke ontwikkelingen, ruimtelijk beleid voor o.a. wonen, erfgoed en natuur én grondzaken. Het team zet er graag samen de schouders onder en staat voor elkaar klaar.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten