Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Adviseur kwaliteit en onderzoek

Geplaatst 7 jun. 2021
Project ID: YIS 9096137
Plaats
Best
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 jun. 2021
Einde: 10 dec. 2021
Tarief
58 - 70 €/month

Locatie: Best

Sollicitatie deadline: 10-6 om 17:00 uur


Binnen de afdeling Advies & Financiën, vakgroep Juridische Zaken en Kwaliteit, zijn we, in verband met langdurige afwezigheid van een collega, tijdelijk op zoek naar iemand die haar taken deels kan opvangen. Betreft de functie van: Adviseur Kwaliteit en Onderzoek 12 tot 18 uur per week gedurende circa 4-6 maanden


Voor deze tijdelijke waarneming ligt het accent op de lopende en komende onderzoeken en de vertaling van de resultaten naar de betrokkenen. Daarnaast heb je taken bij de jaarlijkse Planning & Control-cyclus.

  • Je fungeert als sparringpartner voor het management en de betrokkenen bij het ontwerp, de opzet van onderzoek en de interpretatie van onderzoeksuitkomsten naar de praktijk.
  • Je verzorgt de centrale coördinatie, aansturing en opvolging van (wettelijke verplichte) externe onderzoeken en wettelijke toezichtststaken (InterBestuurlijkToezicht).
  • Je informeert het managementteam over opvolging verbeteracties.
  • Je ondersteunt financiën met de totstandkoming van de jaarlijkse planning en control cyclus (P&C). Hierbij toetst je de inhoudelijke kwaliteit van de P&C documenten.
  • Indien nodig onderhoud je de in- en externe contacten met o.a. externe dienstverleners, ketenpartners en belanghebbende partijen. 


Voor deze tijdelijke waarneming is het belangrijk dat je :

  • HBO werk- en denkniveau hebt, analytisch kunt denken, hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden
  • Communicatief vaardig bent, zowel schriftelijk als ook mondeling.
  • Je bent in staat om onderzoeksresultaten te vertalen naar aansprekende en leesbare beelden en of tekst.
  • Relevante werkervaring hebt bij een gemeente .