Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur juridische zaken (zzp)

Geplaatst 12 okt. 2022
Project ID: YIS 9122156
Plaats
Hoornaar, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 21 nov. 2022
Einde: 14 feb. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 okt. 2022 12:00

Start: mid november (in overleg)

Eind: 3 maanden met optie op verlenging

Aantal uur: 32 - 36 uur per week

Schaal 11

Standplaats: Er zijn flexplekken beschikbaar in Hoornaar en Groot-Ammers

Thuiskwerken mogelijk: ja. In Molenlanden wordt er plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt, in overleg met het betreffende vakteam

 

De gemeente Molenlanden is een innovatieve gemeente in de Zuidelijke Randstad met een grenzeloze ambitie. We gaan voor een vijf sterren-dienstverlening, waarbij we actief aanwezig zijn in de twintig karakteristieke kernen. We verbinden ons met 43.500 inwoners en ondernemers door hen te ontmoeten, kennis te delen, samen oplossingen te vinden en elkaar te inspireren. En natuurlijk kijken we over de grenzen van onze groene oase en werken we samen met partners in de regio en daarbuiten.

 

Dit ga je doen

Je vertegenwoordigt en adviseert onze organisatie over privaatrecht. Voor de verschillende vakteams ben je dé consulent op het gebied van privaatrecht. Ons vakteam Projecten betrekt jou bij gesprekken over verkoop en koop van gronden en de vertaling daarvan in koopovereenkomsten en notariële akten. Het vakteam Omgeving doet een beroep op jou voor het gemeentelijk kostenverhaal en dit werk je verder uit in anterieure exploitatieovereenkomsten. De collega’s van Vastgoed leunen op jou voor vraagstukken over huur, gebruik alsook koop en verkoop van onroerende zaken. Het vestigen van zakelijke rechten zoals rechten van erfdienstbaarheid, erfpacht en opstal is voor jou zeker geen onbekend terrein. Indien nodig vertegenwoordig je de gemeente in (gerechtelijke) procedures.

 

Wie ben jij?

Je hebt een academische juridische opleiding en bent deskundig op het gebied van privaatrecht. Voor jou is het een uitdaging om naast privaatrecht ook met grondzaken bezig te zijn. Je bent immers een allrounder met een brede kennis en ervaring die graag door de hele organisatie heen werkt. Dat jij zo makkelijk communiceert op alle niveaus, maakt je voor ons de ideale collega.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten