Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur integrale veiligheid (zzp)

Geplaatst 4 jan. 2023
Project ID: YIS 9126344
Plaats
Vught, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 12 jan. 2023
Einde: 1 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 jan. 2023 12:00

Startdatum: zsm

Einddatum 1 juli 2023

Aantal uur per week 32

Functieschaal 10


Ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten om tot zichtbare en duurzame resultaten te komen? Heb jij affiniteit met fysieke veiligheidsvraagstukken, zoals crisisbeheersing en evenementveiligheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Hier kom je te werken

De gemeente Vught is een levendige en boeiende gemeente, waar wonen, werken en recreëren samenkomen. De gemeente heeft de leefbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel staan, en investeert hier intensief op samen met inwoners, maatschappelijke organisaties en andere partijen. De gemeente is hierbij regisseur op het proces en de resultaten. Het algemeen belang, integraliteit en de politiek bestuurlijke doelstellingen zijn daarbij leidend. Als werkgever hanteren wij kernbegrippen als vertrouwen, integraliteit, samenwerking, flexibiliteit, dienstverlening en eigen verantwoordelijkheid. De adviseur integrale veiligheid valt binnen de afdeling Dienstverlening, en maakt onderdeel uit van het team Vergunningen en Veiligheid. Je werkt in de praktijk zeer intensief voor en samen met de burgemeester. Samen met hem, de strategisch adviseur integrale veiligheid en alle veiligheidspartners sta je voor veiligheid in Vught.

 

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de gemeentelijke crisisorganisatie. Je adviseert de burgemeester gevraagd en ongevraagd op het gebied van openbare orde en veiligheid, met een focus op fysieke veiligheidsvraagstukken en ondermijning. Je voert (zelfstandig) regie over diverse veiligheidsvraagstukken, maar stemt waar nodig goed af met je collega’s en partners en schaalt op indien de situatie daar om vraagt.

 

Je bent betrokken bij diverse lokale, maar ook bovenlokale dossiers en projecten op het gebied van openbare orde en veiligheid. Je hebt daarbij een belangrijke positie in de verbinding met onze partners binnen de veiligheidsketen zoals interne collega’s, politie, Openbaar Ministerie, Belastingdienst, maatschappelijke organisaties, etc.

 

Tot slot coördineer, faciliteer en ondersteun je initiatieven vanuit de samenleving op het gebied van veiligheid en sta je graag in verbinding met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. 

Naast minimaal een hbo werk- en denkniveau, ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving en affiniteit met vraagstukken op het gebied van openbare orde en (fysieke) veiligheid, wordt er nadrukkelijk waarde gehecht aan persoonlijkheid en drijfveren. Belangrijke aspecten van de functie zijn:

-      Je beschikt over bestuurlijke-en organisatiesensitiviteit;

-      Je hebt affiniteit met fysieke veiligheidsvraagstukken, zoals crisisbeheersing en evenementenveiligheid. 

-      Je weet hoe regie te voeren, bent scherp, een aanjager, je toont initiatief en zoekt de grenzen op;

-      Op het gebied van veiligheid ben je sparringpartner voor collega’s, het management en de burgemeester. Je werkt zelfstandig aan vraagstukken of opdrachten, maar weet ook wanneer afstemming of opschaling wenselijk of nodig is;

-      Je bent goed bekend met de diverse (juridische) bevoegdheden van de burgemeester op het gebied van integrale veiligheid;

-      Je bent flexibel: je staat klaar als de gemeente of samenleving je nodig heeft. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten