Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur informatiemanagement (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2022
Project ID: YIS 9112897
Plaats
Deurne
Uren
24 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 25 apr. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 18-04 12:00

Uren per week: 32

Startdatum: zsm

Einddatum: 31-12-2022 (in eerste instantie, verlenging is mogelijk)

Urenomvang: 24

Functieschaal: 10a

Richtlijntarief: € 70,00


 Heb jij een frisse blik op informatiemanagement en durf je op positieve wijze bestaande situaties ter discussie te stellen? Inspireer jij anderen om nieuwe ontwikkelingen in de organisatie te omarmen?

We zijn bezig om de ambities van onze organisatie te vertalen naar een nieuw informatiebeleidsplan. Als I-adviseur vertaal je deze visie vervolgens naar uitvoeringsplannen en concrete oplossingen. Visie en realisatiekracht gaan bij jou hand in hand.

Je bent de regisseur van onze informatie-architectuur en stuurt proactief op continue ontwikkeling hiervan. Je vervult de brugfunctie tussen de organisatie en ICT en opereert daarbij binnen alle gemeentelijke niveaus.

De ene dag adviseer je het management over gemeentelijke bedrijfsvoeringsvraagstukken of verbetering van de digitale dienstverlening. De volgende dag zit je aan tafel met beleidsmedewerkers om te discussiëren over data gedreven beleidsvorming. En op weer een andere dag bespreek je met je collega’s van Financiën de aanschaf van een nieuw pakket.

 

Wie de gemeente Deurne is?

In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Deurne is een bruisende gemeente met een sterke centrale kern, goede ‘stadse’ voorzieningen en verbindingen. Ze is gelegen in een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur, landbouw en veeteelt. De levendige kerkdorpen hebben een rijk verenigingsleven en een sterke gemeenschapszin. Bij Deurne past het “tuinpad van mijn vader” en tegelijkertijd het onderdeel zijn van Brainport Eindhoven en Greenport.

 

De gemeente Deurne kent een aantal grote opgaven en ontwikkelingen op duurzaamheid, de transitie van ons buitengebied en stedelijke versterking en innovatie. Daarnaast richten we ons op passende economische dragers en gezondheid. En dat is nog maar een deel. Meer specifiek staan we voor een groot aantal woningbouwopgaven, waarbij veel inbreidingsvraagstukken met al zijn complexiteit spelen.

Onze ambitie is om midden in de samenleving te staan en een goede relatie en samenwerking aan te gaan met onze ondernemers en inwoners.

 

Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-kernwaarden. Als echte BROS-collega ben je:

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten.

Ondernemend: Denken, durven, doen. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Functie-eisen:

Wat neem je mee als Adviseur Informatiemanagement?

• HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding (in de richting van) ICT & Business of bedrijfs- en informatiekunde;

• Je hebt enkele jaren werkervaring op het gebied van informatiemanagement en ICT;

• Je bent in staat het vakgebied breed en integraal te overzien;

• Je bent in staat om op een begrijpelijke manier te communiceren over het vakgebied;

• Je bent een overtuigende gesprekspartner voor bestuur, management, je collega’s en derden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten