Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur huiselijk geweld en kindermishandeling (zzp)

Geplaatst 20 apr. 2023
Project ID: YIS 9132501
Plaats
Almere, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 mei 2023
Einde: 30 sep. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 apr. 2023 10:00

Uren: 16/32

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 30-9-2023 met optie tot verlengen

Schaal: 11

Voorsteltermijn: z.s.m. wanneer er een geschikte kandidaat wordt aangeboden en uitgenodigd, kan het zijn dan de vacature eerder wordt gesloten.

Update 24/04: Naast huiselijk geweld en kindermishandeling zullen de thema's vrouwenopvang en mensenhandel toegevoegd worden. Kandidaten die meer dan 16 uur beschikbaar zijn, kunnen daarom ook aanbieden.


Almere is helaas ‘koploper’ als het gaat om het aantal meldingen huiselijk geweld en kindermishandeling (HGKM). Ook regionaal gezien (Flevoland) is het aantal meldingen hoog. Het heeft dus hoge prioriteit om dit aan te pakken. We doen al veel, maar dat telt nog te weinig op.

We zoeken iemand die ons kan helpen om te komen tot een meer gecoördineerde aanpak, ook samen met de partners in de beschermingsketen en die daarbij ook ‘de handen uit de mouwen’ steekt.

Wat ga je doen

Samen met collega-beleidsadviseurs komen tot een plan en prioritering HGKM voor de komende tijd. We werken aan een Datalab om meer inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken, er ligt een nieuwe regiovisie die door de besluitvorming moet, en we zijn een aantal domeinen bij elkaar aan het brengen. Daarnaast is een belangrijk onderdeel het accounthouderschap Veilig Thuis, als cruciale stakeholder.


Wat neem je mee

  • Kennis Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

  • Ervaren beleidsadviseur, senioriteit

  • Geïnteresseerd in data en cijfers

  • Goede netwerker

  • Overheidservaring, gemeentelijke ervaring, evt uit politiewereld

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten