Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur HRM (zzp)

Geplaatst 13 dec. 2022
Project ID: YIS 9125314
Plaats
Weert, Limburg
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 dec. 2022 17:00

Startdatum: 1/1/2023

Duur opdracht: tot en met 31/3/23

Uren p week: 24-32

Functieschaal: 11

Tarief: indicatie 85-95

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Maak kennis met het team HRM!

Wij zijn het team HRM van de gemeente Weert. Als team zijn we onderdeel van de afdeling Concernstaf. We zijn verbindend op de mens, deskundig op de zaak en proactief op de organisatie. Samen willen wij het verschil maken voor onze organisatie, onze medewerkers en toekomstige collega’s.

Je komt terecht in een betrokken en divers team dat bestaat uit de onderdelen administratie, adviseurs en opleiding & training. Vanwege de doorstroom van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een stevige HRM adviseur, die van betekenis wil zijn, verbindt en met een dosis energie, moed en een frisse blik ons team komt versterken!

 

Werken als HRM adviseur

Wij bieden jou een boeiende en uitdagende plek binnen ons team en de gemeente Weert.

In jouw rol als HRM adviseur richt jij je voornamelijk op het - gevraagd en ongevraagd - ondersteunen en adviseren van het management op het gebied van het personeels- en organisatiebeleid. Denk hierbij aan thema’s als werving en selectie, inzet tijdelijk personeel, (strategische) personeelsplanning, formatie en bezetting, HR rapportages en indicatoren, verzuim, toepassing wet- en regelgeving + cao, opleiding en training, functiewaardering, doelmatigheid, onboarding, integriteitsvraagstukken, arbeidsmarktuitdagingen en mobiliteit. Daarnaast ga jij aan de slag met het (mede) ontwikkelen, implementeren en monitoren van instrumenten voor een eigentijds en kostenbewust HRM beleid.

 

Jouw kwaliteiten

Jij weet leidinggevenden te inspireren, overtuigen en coachen. Daarbij kun je goed schakelen tussen de belangen van de organisatie en medewerkers en kun jij deze belangen – vanuit visie - met elkaar verbinden.

Je bent je bewust van jouw omgeving, hebt een groot inlevingsvermogen en bent analytisch sterk. Dit helpt jou, samen met je transparante en duidelijke manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, om aansluiting te vinden op ieder niveau en jouw kennis en inzichten goed over te brengen. Daarnaast vraagt een omgeving die continu in beweging is dat jij snel kunt schakelen, improviseren en daarbij zorgvuldig en alert blijft.

Kortom: jij bent gedreven om als businesspartner van de klant samen te komen tot het juiste resultaat.

Overige

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denk niveua

  • Je hebt als HRM adviseur ervaring binnen een gemeente opgedaan (must)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten