Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur HRM (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112400
Plaats
Weert
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 18 apr. 2022
Einde: 1 nov. 2022
Tarief
0 - 80 €/uur

Startdatum: zsm 

Duur opdracht: 6 maanden

Uren per week: 32 uur per week

Richtlijntarief: € 75:

 

Maak kennis met het team HRM!

Wij zijn het team HRM van de gemeente Weert. Als team zijn we onderdeel van de afdeling Concernstaf. We zijn verbindend op de mens, deskundig op de zaak en proactief op de organisatie. Samen willen wij het verschil maken voor onze organisatie, onze medewerkers en toekomstige collega’s.

Je komt terecht in een betrokken en divers team dat bestaat uit de onderdelen administratie, adviseurs en opleiding & training. Vanwege de doorstroom van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een stevige HRM adviseur, die van betekenis wil zijn, verbindt en met een dosis energie, moed en een frisse blik ons team komt versterken!

 

Werken als HRM adviseur

Wij bieden jou een boeiende en uitdagende plek binnen ons team en de gemeente Weert.

In jouw rol als HRM adviseur richt jij je voornamelijk op het - gevraagd en ongevraagd - ondersteunen en adviseren van het management op het gebied van het personeels- en organisatiebeleid. 

Denk hierbij aan thema’s als werving en selectie, inzet tijdelijk personeel, (strategische) personeelsplanning, formatie en bezetting, HR rapportages en indicatoren, verzuim, toepassing wet- en regelgeving + cao, opleiding en training, functiewaardering, doelmatigheid, onboarding, integriteitsvraagstukken, arbeidsmarktuitdagingen en mobiliteit. 

Daarnaast ga jij aan de slag met het (mede) ontwikkelen, implementeren en monitoren van instrumenten voor een eigentijds en kostenbewust HRM beleid.

 

Jouw kwaliteiten

Jij kunt snel schakelen en zelfstandig werken. Je bent in staat te improviseren, maar blijft zorgvuldig en alert. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en als businesspartner van de klant kom je samen tot het juiste resultaat. Je bent proactief en kan op verschillende niveaus adviseren, en je zet je steeds in om vanuit de HRM-visie belangen te verbinden en bij tegenstrijdigheden bruggen te slaan, compromissen te sluiten en/of knopen door te hakken. 

 

Jouw achtergrond

-     Minimaal HBO werk- en denkniveau.

-     Jij hebt een afgeronde opleiding in de richting van HRM of jij overtuigt ons ervan dat je met jouw opleiding geschikt bent voor deze functie.

-     Jij hebt minstens enkele jaren werkervaring als HRM adviseur.  

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten