Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur groen/landschap bij bestemmingsplanwijzigingen (zzp)

Posted Jun 24, 2022
Project ID: YIS 9116862
Location
Gemert , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Jul 11, 2022 - Sep 30, 2022)
Hours/week
8 hrs/week
Payrate range
Unknown

Startdatum zsm

Duur 3 maanden

Uren: 8 uur per week

Richttarief 70,- maar geen knockout.

 

 

Voor de beoordeling van de vergunningsaanvragen in het kader van bestemmingsplanwijzigingen zijn wij op zoek naar een persoon die de landschappelijke inpassing (het beplantingsplan) beoordeelt en toetst en hierover adviseert aan de zaakbeheerder. 

Voor de toetsing maken wij gebruik van de gemeentelijke handreiking kwaliteitsverbetering van het landschap en het beeldkwaliteitsplan. Contact met de opsteller van het beplantingsplan kan noodzakelijk zijn, dit ter verduidelijking van het gegeven advies.

 

Toetsen landschapsplannen die een verplicht onderdeel zijn bij een ruimtelijke procedure (herzieningen, wijzigingen en omgevingsvergunningen).

Dit betreft toetsing van een ingediend landschapsplan aan het Beeldkwaliteitsplan buitengebied okt 2016 en in voorkomende gevallen ook aan de Handreiking Kwaliteitsverbetering van het Landschap.

Hierbij moet het bestemmingsplan alsmede de Groene kaart worden geraadpleegd.

Dit resulteert in een mono-advies landschap.

Vragen beantwoorden van initiatiefnemers of diens adviseurs aangaande de regels van het BKP en de Handreiking

 

Similar projects

+ Search all projects