Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur gezondheid & informele zorg (zzp)

Geplaatst 19 apr. 2023
Project ID: YIS 9132406
Plaats
Maasdam, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 15 mei 2023
Einde: 31 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 mei 2023 12:00
  • Start: zsm ivm tijdelijke vervanging van de huidige adviseur die per mei weg gaat.

  • Duur: tm 31-10-2023 met optie tot verlenging

  • 24 uur per week (Flexibel in te delen, inzet op dinsdag en donderdag heeft voorkeur)

  • Hybride werken - deels in Maasdam en deels thuis

  • Betreft schaal 10. Tariefsindicatie rond €80,-



De gemeente zoekt iemand met ervaring met het werken bij een gemeente en het vertegenwoordigen van een gemeente in een gemeenschappelijke regeling. De ideale kandidaat heeft ook ervaring op het gebied van veiligheid op strategisch niveau.


In de Hoeksche Waard telt iedereen en kijken we naar elkaar om. Wij geloven in gelijkwaardigheid en denken in mogelijkheden. Daarom werken we samen aan een inclusieve samenleving, waaraan iedereen meedoet en waar iedereen waarde heeft. De gemeente werkt actiegericht en wil een stevige opdrachtgever zijn die in samenwerking met maatschappelijke partners en (zorg)aanbieders verschil maakt. We willen impact maken door meer in te zetten op het versterken van een sociaal en verbonden Hoeksche Waard en hogere kosten voor zorg en ondersteuning voorkomen.


Je bent onderdeel van het team Gezondheid & Informele Zorg dat bestaat uit ongeveer 16 medewerkers. Dit team zet zich vooral in voor het faciliteren en stimuleren van preventieve voorzieningen en het organiseren van passende toegang en ondersteuning. Naast volksgezondheid houdt het team zich bezig me de taakvelden maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en complexe  maatschappelijke zorg. Dynamische taakvelden waar veel speelt en waarvoor de gemeente samenwerkt met verschillende regio’s. Het accent in deze adviseursfunctie ligt op het brede snijvlak van zorg en veiligheid, onder andere doorontwikkeling naar beschermd thuis, huiselijk geweld en kindermishandeling (inclusief vrouwenopvang en maatschappelijke opvang).

Functie-informatie

·       Je komt te werken in een dynamisch veld waarin je te maken hebt met diverse organisaties en politieke belangen: binnen de regio Zuid-Hollandse Eilanden (ZHE) werk je samen op het gebied van Beschermd wonen, Maatschappelijke opvang en Vrouwenopvang. In de regio Zuid-Holland Zuid (ZHZ) ligt de focus van de samenwerking  op Huiselijk geweld en Kindermishandeling met o.a. Veilig ThuisZuid-Holland Zuid.

·       Namens de Hoeksche Waard ben jij, samen met de senior adviseur, ambtelijk vertegenwoordiger in deze samenwerkingsregio’s. Als adviseur participeer je in relevante regionale vergaderingen op ambtelijk niveau.

·       Je bent in het sociaal domein het aanspreekpunt en de adviseur voor Beschermd wonen, Maatschappelijke opvang, Huiselijk geweld en Kindermishandeling en Vrouwenopvang.

·       Je werkt op deze dossiers nauw samen met collega’s van het Sociaal Domein, team Integrale Veiligheid, team Opvoeden & Opgroeien en de gemeentelijke uitvoerende teams, maar ook met de kwartiermakers van wijk- en jeugdteam om te zorgen voor een sluitende keten voor deze doelgroep en de doorontwikkeling naar een Beschermd thuis.

 

Functie-eisen

·       Hbo/wo werk- en denkniveau

·       3-5 jaar ervaring in een (vergelijkbare) adviserende rol en met projectmatig werken

·       Aantoonbare affiniteit met het sociaal domein

·       Wie ben jij? Je bent de ambassadeur voor zorg en veiligheid voor bijzondere doelgroepen. Qua persoonlijkheid pas je het beste in deze rol als je op luchtige wijze beweging kunt creëren. Je hebt interesse of affiniteit met het sociale en veiligheids domein, je bent een verbinder en doorziet snel de lijnen en verbanden waardoor je ook oog hebt voor verschillende belangen. Je kunt goed overzicht houden, je stuurt op basis van data, je neemt initiatief en je bent communicatief sterk.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten