Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur facilitaire zaken (zzp)

Geplaatst 22 sep. 2022
Project ID: YIS 9121227
Plaats
Dordrecht, Zuid-Holland
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 nov. 2022
Einde: 22 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 okt. 2022 11:00
  • Start: z.s.m.
  • Aantal uur per week: voorkeur 32 uur
  • Duur van de opdracht: 3 tot 6 maanden
  • Richttarief conform schaal 10

 

 

Wordt jij blij van een grote diversiteit aan facilitaire vraagstukken. Ben jij dé spil en aanjager binnen de facilitaire keten (van klant tot leverancier) en de professionele samenwerkingspartner voor advies en projectbegeleiding voor huisvesting en alle bijbehorende facilitaire zaken. Dan ben jij op je plaats bij ons.

 

 

Wat ga je doen?

Als Adviseur Facilitaire Zaken ben jij de kennis gedreven samenwerkingspartner voor 7 gemeenten en aantal Gemeentelijke Regelingen binnen de Drechtsteden.

Je adviseert en ondersteunt de locaties in haar behoeftes rondom facilitaire dienstverlening tegen aanvaardbare kosten en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Je verzorgt aanbestedingen en contractmanagement van facilitair diensten en coördineert en begeleidt projecten zoals interne verhuizingen en werkplekconcepten.

Als geen ander weet jij de behoeftes en wensen bij de gemeentes boven water te halen om zo tot de meest praktische, oplossingsgerichte en vakinhoudelijke voorstellen te komen. Jij bent daarbij de proactieve, kennis gedreven sparringpartner. Je vindt het leuk om aan vervangingsvraagstukken te werken zoals nieuw meubilair voor een stadskantoor of een huisvestingstraject waarbij tijd- en plaats onafhankelijk werken een belangrijke thema is.

 

Met je directe collega’s zorg je voor een professionele doorontwikkeling van de facilitaire organisatie, waarbij resultaat- en servicegericht centraal staan. We zijn daarbij erg nieuwsgierig naar de ideeën die jij meeneemt!

 

Wat neem je mee?

Als Adviseur Facilitaire Zaken begrijp je hoe aanbestedingen en contractbeheer binnen een complexe (bestuurlijke) omgeving werken. Door jouw innemende en nieuwsgierige persoonlijkheid kun jij jezelf eenvoudig verplaatsen in de verschillende niveaus van onze organisatie, waardoor je moeiteloos verbindingen tot stand brengt. Jouw adviezen hebben de nodige impact doordat jij een stevige onderhandelaar bent en scherp in de analyse.

 

Naast de competenties die hierboven vermeld staan, vinden wij het belangrijk dat je:

·       Een afgeronde hbo opleiding hebt op het gebied van facilitaire dienstverlening of gelijkwaardig;

·       Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een gelijkwaardige functie binnen de overheidssector;

·       Bekend en ervaring met verschillende vormen van huisvestingsvraagstukken;

·       Kennis van en ervaring met projectmatig werken.

 

In de omgang ben jij klantgericht, denk jij in oplossingen, sta jij open voor vernieuwingen en ben jij een echte teamplayer.

 

Waar kom ik te werken?

Je komt in een kennis gedreven team te werken met 35 betrokken collega's met verschillende achtergronden op vastgoedbeheer, onderhoud en facilitaire dienstverlening. Intensieve samenwerking stimuleert het onderling "van elkaar leren" en zorgt tevens voor een "hands-on-mentaliteit". Regelmatig worden onderling oplossingen aangedragen en ideeën uitgewisseld. Het werkgebied van het team is zeer divers, van scholen tot zwembaden en van gemeentehuizen tot woningen. Plezier in het werk vinden wij erg belangrijk.

 

In je opdracht is geen dag hetzelfde. Het is dynamisch en je schakelt met veel partijen. Je bent zowel het facilitaire aanspreekpunt, de projectmanager van de huisvesting als de regisseur van de facilitaire dienstverlening.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten